gratis delen av utställningen…


Bilder från den gratis delen av Moderna Museet. Det är ju inte fel på den utställningen heller förutom att det känns inte som om något hänt där sen minst 30 år tillbaka. Vissa delar känns verkligen off, så off att jag orkade inte ens ta bilder där. Men säkert finns det besökare där, turister och så jag som trodde att det var lite nytt där sen jag var där senast. Men nej, inget nytt. konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016

Annons

12 tankar om “gratis delen av utställningen…

  1. Jag tolkar det som att det är det de kallar Moderna muséets samling som har fri entré hela tiden och enligt hemsidan så tillkommer nytt lite då och då, även utställningar. Sen är det annat där det står att man måste köpa biljett. Gillar bilden av resväskorna och mannen som följer golvbräderna när han tittar på konsten.

    Gilla

    • Det tycker inte jag att det hade skett. För de nya utställningarna måste man betala. Så….vad har hänt med gratis inträde som det skrevs så mycket. Det är ett sätt att lura folket dit. Ganska fult gjort av dem.

      Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.