gratis delen av utställningen…

Bilder från den gratis delen av Moderna Museet. Det är ju inte fel på den utställningen heller förutom att det känns inte som om något hänt där sen minst 30 år tillbaka. Vissa delar känns verkligen off, så off att jag orkade inte ens ta bilder där. Men säkert finns det besökare där, turister och så jag som trodde att det var lite nytt där sen jag var där senast. Men nej, inget nytt. konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016 konst...foto: AntoniaB © 2016

Annonser

12 thoughts on “gratis delen av utställningen…

 1. Jag tolkar det som att det är det de kallar Moderna muséets samling som har fri entré hela tiden och enligt hemsidan så tillkommer nytt lite då och då, även utställningar. Sen är det annat där det står att man måste köpa biljett. Gillar bilden av resväskorna och mannen som följer golvbräderna när han tittar på konsten.

  • Alltså jag skulle inte gå och se gratis avdelningen igen. Den ser ut som 30 år sen. Stiltje. Folk går dit för deras utställningar som kostar. Och har man betalat inträdet då spelar ju ändå ingen roll vart du går.

    • Jag var där 3-4 gånger i samband med att nått nytt kom upp. Då passar jag alltid att se resten också. Men….tiden verkar ha somnat in. Skulle nog aldrig gå dit för det igen.
     I mitt tycke är Moderna är inte en gratis inträdes museum.
     Jag undrar faktisk om de inte får en rejält bidrag från staten för att ha fri inträde.

    • Det är nog en stor fet lögn då de nyligen gick ut med hur stort vinst de har och hur mycket besöksantalet ökat. Pga att de har bra tillfälliga utställningar. (Vilket kostar ju)

    • Det var väl den beräkningen de gjorde i början av året. Men då har det gått bra för dem trots att de har tappat intäkter på den fria entrén. Det är väl bara att lyckönska dem till att de har haft lyckade utställningar som folk vill se. Kanske kan de tänka om och ha fler fria.

  • Det tycker inte jag att det hade skett. För de nya utställningarna måste man betala. Så….vad har hänt med gratis inträde som det skrevs så mycket. Det är ett sätt att lura folket dit. Ganska fult gjort av dem.

 2. Jag kan förstå besvikelsen, om du varit där under många år. Jag gillar de gamla väskorna och den stora röd och vita flugsvampen + dom fundersamma killarna på sista bilden.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s