konst…

Sommaren hänger kvar nog ett bra tag i mina bilder, om ni nu undrar. Jag har mycket kvar och vore synd att bara slänga dem alla. foto: AntoniaB © 2016

Konst på Skeppsholmen – de är oföränderliga, de har alltid funnits där och de verkar stå emot väderväxlingarna också, verkar som- då de ser alltid fräscha ut. foto: AntoniaB © 2016 foto: AntoniaB © 2016

Annonser

27 thoughts on “konst…

  • Jag älskar nakna träd, men just nu har nästan inte alls tid fotograferingen. I alla fall bara korta stunder. Och sommaren bara swishade i väg. 😢

 1. Är det Niki de Saint Phalles? Härliga skulpturer som gör en glad. Gillar skuggorna och ljuset i den nedersta bilden. Djuret har fått ett stängsel kring sig för att inte rymma. Fin liten bildserie.

  • Niki de Saint Phalles? Vilket vackert namn. Sånt förpliktar nästan att bli känd. Dock var jag tvungen att googla och ja, det är hon som gjorde skulpturerna.

    • Inget som behöver operas. Jag har tummartros. Inget att göra bara gilla läget. Kanske paraffinbad kan lindra. Jag tänkte att jag testar värmelampa. Kanske lindrar den med.

    • Artros är som det är, men även det går ju att operera om det blir illa. Jag fick ju mitt nyckelben kapat, tack och lov. Värme hjälper ofta, man får testa sig fram. Hoppas att du hittar nåt som lindrar.

    • Nåt måste lindra för op är inget för mig, då det är ca 6 månader frånvaro från jobbet. Det har jag inte råd med då kan jag stänga ner företaget gör gott. Jag vill ju jobba minst 10 år till.

    • Nej, sex månader, milda makter, tar det sån tid!? Den tiden har du förstås inte råd med som egen. Kan det verkligen stämma att det är så länge för en tumme?

    • Enligt doktorn. Först 2 veckor gips på båda händerna. Sen var det rehabiliteringen som tar sin tid.
     Jag hoppas att det bättre ändå. Enligt honom går det upp och ner.

    • Aha, var det båda händerna? Jag har den erfarenheten att det gör just det, går upp och ner och fram och tillbaka utom i vissa fall då det blir outhärdligt. Hoppas att du hittar ett sätt som lindrar.

    • Han tipsade om att många tycker att paraffinbad är lugnande och skönt. Jag tänkte testa värmelampa som jag köpte när jag hade bihåleinflammation. Kanske kan det hjälpa också.

    • Jag har en värmesjal med olika frön i som jag värmer i mikron och lägger där jag behöver värme, oftast nacken.

 2. Älskar att gå bland och titta på rolig och färggrann konst. Och gör det något att det är sommarbilder. 🤗😊

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s