lummigt…

En lummig del av Vitabergsparken. Jag har för mig att här kollade jag en hyreslägenhet för ett tag sen. Eller fel, jag skulle kunnat kolla och även få det, men sen kände jag att jag är inte världens modigaste och med all mörker i Sverige och Stockholm, så skulle jag känna mig liiiite rädd att komma och gå när det är mörkt. lummigt....foto: AntoniaB © 2016

Bakom syrenbusken var det en öppen gård. Och äpplena var många på träden. Men jag lät de vara. 🙂äppelträd....foto: AntoniaB © 2016 foto: AntoniaB © 2016

Och så en jättetomat fanns där också. Hoppas att den hann mogna innan de kalla nätterna kom. Det var ju samma dag som fotoutställningen Planken var och det var väl den 27 augusti. tomat....foto: AntoniaB © 2016

18 thoughts on “lummigt…

  • Livet är annorlunda när man har eget företag.
   Huset var k-märkt och man fick inte göra vad som helst där, bland annat fick man inte tillgång till vinden. Varför … det fick man inte veta heller.

   • Näääää , modig är jag inte alls. 😀 Tvärt om. Inbillar mig saker i onödan. Men tyckte det såg mysigt ut. Konstigt för när vi bodde på hästgård i 16 år så var jag aldrig rädd. Lätt var det att bryta sig in också om någon hade viljat. . Hästarna skulle ha mat oavsett om det var mörkt eller ljust. Min ena tjej var livrädd att gå ut och mata dem på kvällen. Där jag bor nu känner jag mig väl relativt trygg men vi har larm. Gå någon promenad ensam i mörkret hade jag inte gjort.

 1. Ser ut att vara en riktig idyll. Eftersom jag inte är någon van besökare i vår huvudstad vet jag inte riktigt var den ligger men jag tycker att det ser supermysigt ut. Sen håller jag med om mörkret. Särskilt nu i dessa tider….

  • Den ligger på Södermalm i Stockholm. en tor park och den är fin.
   Helt klart att tryggheten är inte det samma som det var för 10 år sen. Och knappt finns det poliser heller. Och även om de finns så släpper ju åklagaren de som togs in.

 2. Vitabergsparken ja den hade jag med i en blogg i maj i år då hade träden inga blad ännu så ska ta mig en ny sväng dit snart för att se om hösten hittat dit..

 3. Fint med huset halvt dolt bakom växtligheten. Vore jag ute efter en hyreslägenhet så skulle jag absolut slagit till. Näst sista bilden är läcker och tomaten verkar gigantisk.

 4. Ser helt klart ut som en mysig del av Stockholm. Jag håller med dig om den mörkare delen av Sverige. Man vet aldrig vem som lurar i buskarna. Äpple och en mogen tomat säger jag inte nej till.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s