t-bana liv….

t-bana...foto: AntoniaB © 2016 t-bana...foto: AntoniaB © 2016 t-bana...foto: AntoniaB © 2016

Annonser

21 thoughts on “t-bana liv….

  • Jag har missat det jag med, men tandläkaren jag var tvungen att gå till har mottagning på slutändan av t-bana linjen. En specialist som min ordinära har skickat mig till.
   Så igår var jag utslagen mest hela dan.

 1. Trevligt att se tunnelbanan så här fin och färgstark. Fina bilder. Sett avsnitt från Tunnelbanan dokumentär som visas varje vecka och det är bara elände! Då blir man nästan lite skrämd av att åka. Har du sett programmet? Jag ska snart till Stockholm och se The phantom of the opera samt Bullets over Brodway. Blir några dagar där så det lär väl bli lite tunnelbaneåkande då. Fast fattar inte riktigt hur jag ska ta mig från cityterminalen dit jag kommer med flygbuss från Bromma till Djurgården och hotell Hasselbacken.

  • Det är många som åker med T-bana och de flesta överlever ju. 😀
   Till Djurgården går ju inte t-bana utan spårvagn. Så du behöver ta dig från Cityterminalen till Sergels torg till början av Hamngatan. Därifrån går spårvagnen dit du ska. Eller Taxi.
   Jag såg inte programmet.

   • Det var igår torsdag programmet gick . Förra veckan med. Så fortsättning följer. Tack för tipset hur jag ska åka. Får kolla på kartan på eniro. Ska ju sedan åka flera gånger från djurgården till gamla stan och strosa och ner till Göta Lejon där Bullets over Brodway går. The Phantom of the opera går ju på cirkus på djurgården. Tänkte även besöka Vasamuseumet , Abbamuseumet samt skansen. Har 4 dagar på oss.

 2. Snygga underjordsbilder, fint med blänket i första bilden! Den där utsmyckningen har jag inte sett, men det var verkligen länge sen jag var i Sthm.

 3. Jag gillar T-banan i Sthlm, många undergrounds (säger man så?) är så fina, grottliknande med färg och bra belysning. Tänk om Köpenhamn kunde ”apa” efter lite. 😊

  • Nää…. Alla ska ha sin egen stil. Annars blir det bara tråkigt. Som med H&M alla går på samma kläder världen runt och har böckerna i Billyhylla och osv.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s