ett hel del fel…eller?

cykel....foto: AntoniaB © 2016

14 thoughts on “ett hel del fel…eller?

 1. Håller med om att hjälm och bättre skor skulle vara bra, annars ser jag en massa säkerhetsdetaljer på bilden! Har man t ex varit i Bangkok så har man sett en massa skräckexempel när hela familjer sitter på mopparna utan ett enda skydd!

 2. Den där bilden väcker minnen. Jag cyklade en period med två barn och kassar på styret och ofta en i famnen på barnet där bak. Inte så långa sträckor, men ändå. Nu finns ju alternativet cykelkärra för dem som har råd att skaffa en. Badsandaler är inte lämpligt närman cyklar med barn.

  • Hur man cyklar när man är själv är ju en sak även om det kan vara fel för det, men med barn ska man vara bättre rustad.
   Ha idag finns det mänga sätt att utöka sin cykel. Men dom gående får man svårare och svårare i stan då cyklisterna bry dig verkligen inte var de får och inte får cykla. Man kan aldrig slappna av längre på trottoaren, där vi går samsas med cyklister, skejtare, och olika nya saker dom också rullar på hjul.

   • Du har rätt, det är svårt även på cykelstigar då unga män, ja det är alltid unga män svischar fram och tror sig äga världen. Har fått elaka kommentarer av slynglar som måste sakta av en smula för att jag är i vägen. Och ingen ringklocka använder de.

 3. Det enda som jag skulle vilja se, är att pappan föregår med gott exempel och använder hjälm. Annars så har han enligt lag rätt att skjutsa 2 barn på cykel. Om de är under 6 år.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s