en nio åring…


Idag fick jag veta att jag fyller 9 år. Borde vara glad hipp hopp hurra och hej och hå… Men inte ens WP orkar peppa en längre, som de gjorde förr. När man fick veta hur många biosalong ens besökare skulle ha fyllt. De vill väl inte strö salt i såret då statistiken är bara sorglig. Den dalar ingen snack om det. 


Jag har inte bestämde mig än men kan dock hända att jag slutar under det här året. Kanske låter siffrorna styra och den dagen den inte går över 10 på hela dan säger jag ajjö. För utan besökare vad är bloggen egentligen? 

Jag vet, jag vet… Jag hör redan att många säger att de inte bryr sig om statistik. Det är inte därför de bloggar. Men JAG gör det. Annars skulle jag kunna nåla upp mina bilder i en mörk källare också. Ingen skulle se där de heller. Så varför ta upp cyberspace isåfall. 

Har jag 10 besökare när jag fyller 10 år då kommer bloggen dö. 

Annons

18 tankar om “en nio åring…

 1. Skit i folk eller kommentarer det gör jag.. det jag reagerar mest på är när folk gnäller eller klagar på mina inlägg.. men det är ju helt valfritt att kika på min sida så passar det inte varför då gå dit eller kommentera. över huvud taget..

  När jag ledsnar på bloggen ibland, ja då låser jag den gjorde det ganska nyligen i nästan två veckor.. Jag har en lite klick folk som alltid kommer in vare sig den är öppen eller stängd. så då blir det lugnt och skönt tills jag öppnar den igen…när jag känner för det..
  Statistiken struntar jag i den är betydelselös..
  Kram!!

  Gilla

 2. Hm..förstår vad du menar men om du skulle ha 10 kvalitetsbesökare så skulle du nog ändra syn, t ex kungen, Queen Elizabeth II, Kim-Jong Un, Barack Obama, Bruce Springsteen, Madonna….:).

  Gilla

  • Hahaha… Det vore ju nåt. Drömmer lite………nääää….det kommer aldrig hända. Jag tror inte ens att de följer nån annan. De är som alla följer.. De står högt och är drottningar på olika sätt. 👑👑

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.