en taggig värld vi lever i….

kaktus...foto: AntoniaB © 2016 kaktus...foto: AntoniaB © 2016 kaktus...foto: AntoniaB © 2016

Annonser

18 thoughts on “en taggig värld vi lever i….

 1. Just nu är jag enbart sur på kaktusar.. Planterade om min High Chaparall i går jag har stickor överallt små tunna elaka saker som gör jätteont men som inte syns..
  så det var nära att det blev sopp påsen istället för ny jord..
  men fina bilder har du i alla fall Kram!!

  • Varför använde du än skärp gjord av hushållspapper som du virar runt kaktusen och du håller bara skaftet på detta hemgjorda skärp. om du förstår vad jag menar.
   Jag har inga växter hemma för de klarar inte så bra när jag väl reser bort. Lägenheter blir så himla varmt under sommaren.
   MEN just nu har jag odlat lite chilipeppar och gud vad de är på hugget. Det är näst intill att den växer medan jag tittar på. Folk säger att chili är svårt att odla så jag väntar på att den ger upp, men så länge verkan den trivas.
   Kram!

   • Jag brukar att ha något skydd för händerna men denna gången fick jag för mig att äsch det går nog bra ändå så jag får väl skylla mig själv.. Har du ingen granne som kan vattna åt dig?? Min granne åker till Thailand nu i september så jag ska sköta hennes blommor i en månad det blir tredje gången jag gör det.. Hon gör detsamma för mig.. Lycka till med din Chili.. Kram!!

    • Visst skulle jag kunna fråga, men de jag känner har inga växter heller. 🙂
     Chiliplantan är 1 och en halv centimeter sen i söndags. Växer snabbt. Men helt plötsligt är blomflugor på gång runt dem. Undrar att det kom med jorden. För om det är så så blir det ingen chili. Då slänger jag ut plantorna och jorden. 😦
     Kram!

 2. Vår värld är verkligen taggig och i högsta grad fientlig. Tyvärr tror jag inte det finns någon lösning på detta. Jag tror snarare att det kommer att bli värre. Det är en dyster och svart värld som många människor lever i idag.
  Dina svartvita kaktusbilder är vackra.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s