längtan…


moln...foto: AntoniaB © 2016 moln...foto: AntoniaB © 2016 regn...foto: AntoniaB © 2016Det är inget fel på vackert väder,men det är varmt. Och vissa av oss längtar att få åtminstone något svalare. I alla fall vi som jobbar. Bo är inte heller lätt. Det kan bli hur varmt som helt inomhus. Även om inte solen är på fönstren hela tiden men den är på huset hela dan.

Meteorologer är inte trovärdiga i år har jag märkt också. De spår kanske av teblad eller i kaffesump men det är sällan som de säger. Men en sak är klar, de har det stressig, så stressigt att man glömmer knäppa gylfen. Eller?….nä, så stressigt har de inte han bara glömde knäppa gylfen efter en promenad där han hade shorts på sig. Man kan ju inte berätta om vädret i shorts så han bytte snabbt innan sändning, men tiden var tydligen till sitt ända så gylfen fick vara öppen. Stress ändå men inte av jobb. Eller?.

Annons

23 tankar om “längtan…

 1. Vilken trevlig text du skrivit . Meteorologerna kan man ju inte lita på. Bilden med folket på övergångsstället tycker jag är fantastiskt fin! Den talar verkligen ett tydligt språk. Regn Regn. Men jag vill ha sol.

  Gilla

 2. Drömska bilder, håller med övriga här ovan. Regnbilden är också mycket lyckad med bara några färgklickar.

  Nog är det varmt, kan förstå att det är jobbigt när man måste vara på ett särskilt ställe. Jag har tur, torpet är timrat och vardagsrummet håller sig svalt, det är lite värre med sovrummet under taket. Hemma i stan har jag det kallt i gillestugan som är under marknivå. Kalla dopp i ån här på landet är också underbart i värmen. Badar du något ute på somrarna?

  Gilla

 3. Fantastiska bilder och supermysig och tänkvärd text. Jag som tycker det är fascinerande med åska och blixtar, låg och väntade halva tisdagen (jobbat natt) eftersom dom lovat att det skulle bli ”värsta” ovädret. Ville ju inte missa när det äntligen skulle komma till stan ;)…Vad blev det då…. Absolut ingenting! Snacka om att jag blev besviken. Och som du skriver… just nu skulle det kännas rätt så skönt med lite svalare klimat och gärna en del regn. Ha en trevlig helg 🙂

  Gilla

 4. Haha! Härligt med gylfen. 😀 😀 😀
  Meteorologerna har denna sommar missat det mesta i vädervärlden. I vår del av Sverige är behovet av regn JÄTTESTORT. Grundvattennivån har sjunkit rejält. Dessutom behöver många av oss en behagligare yttertemperatur. Att få ner tempen inomhus tar lång tid. Alla hus är så uppvärmda att det behövs en liten istid just nu.
  Just nu känns mina fötter som två stenbumlingar. Uppsvällda och illaluktande. 😦

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.