tredje dimensionen…


förvrängt...foto: AntoniaB © 2016 förvrängt...foto: AntoniaB © 2016

Annons

14 tankar om “tredje dimensionen…

 1. Första bilden gillar jag skarpt, fast bilden inte är skarp. 🙂 Ser ut som tagen med ett fisheye-objektiv eller någon häftig lins. Hade bilderna varit mörkare hade kyrktornet gett mig kalla kårar. Jag hade tittat mig över axeln flera gånger. Skulle känt mig förföljd av spöken. Om sedan kyrkklockorna slagit tolv på natten, hade jag rusat hem och gömt mig under sängen. 🙂
  Annorlunda bilder. Gillar det blå huset.

  Gilla

  • Ja, du hade rätt. Det var en extra lins jag hade och lekte med. Men inte minns längre va det var för bilden tog jag för några år sen. Och numera minns jag knappt förra veckan, så på årsbasis är det ännu svårare. Förhoppningsvis har jag inte visat de tidigare. 😀 Vilket är inte helt omöjligt.
   Och visst är scenen lite skrämmande. Synd att ingen gick i i bildfältet.

   Gilla

 2. Eller ”Har jag nu glömt glasögonen på nattduksbordet igen?” Gillar färgerna och speciellt den första bilden är som tagen ur en film som man inte vet vart den tar vägen.

  Gilla

 3. Förresten – kan du berätta för mig hur man får bilder med ”sned horisont” eller bildersom annars behöver rätas upp raka i Photoshop? Mejla gärna på liljendahl.carita (at) gmail.com. Tackar på förhand och kram!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.