kollar bara…

Jag kollar dessa tomma lokaler som ligger nära Slussen (stockholm) på Skeppsbron om det är nåt på gång. De var nog tullhus förr, men nu har de stått där och skräpat ett bra tag. Man skulle helt kart göra nåt mer intressant av husen, men saker sker i snigelfart och överklagan på överklagan i denna stad.

Jag passade på dock att ta lite speglingsbilder. sånt gillar jag ju ändå. Så varför klaga 😉 tullhuset...foto: AntoniaB © 2016 tullhuset...foto: AntoniaB © 2016 tullhuset...foto: AntoniaB © 2016

Annonser

14 thoughts on “kollar bara…

 1. Jag undar om det är där ex-maken jobbade förr, han var på Tullen i Stockholm men den flyttade ju sedan bort mot Gärdet nånstans. Det var länge sedan tullen verkade vid Slussen tror jag, för ex-maken har bott i Finland snart tjugo år och innan dess var tullen som sagt på annan plats.
  Glad första maj till dig Antonia!

 2. En värld av drömmar vävd tänker jag på när jag ser dina fina speglingar. Visst vore det bra med lite info om vad som händer.

  • Tack! Jag vet inte, men kan vara så. Jag tycker isåfall skulle man kunna sätta upp lite info och kanske skisserna hur Slussen ska bli. Kanske finns det men i te direkt så att det stör för jag har inte sett nåt. Inte för att jag letade men man ska inte heller behöva leta tycker jag. Och med tanke på alla turister i stan så vore bildlig upplysning på sin plats.

  • 😂 det är ingen kan ge såna slagfärdiga kommentarer som du. Du kan ord. Verkligen. Och nu skimrar jag iväg till Willys. 😇😇

   • Så lite så.
    Willys kan vara fint så här års. 😀
    Själv ska jag in till Ö-o centrum och kolla lite på 1 Maj-tågen. Efter det, blir det även en tur till Willys för mig. 🙂

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s