närsynt…

närsynt...foto: AntoniaB © 2016Hur nära kan man komma till sin skärm? vad blir nästa steget?
Framtidsyrke är nog att utbilda sig till optiker. De kommer få en hel del jobb känns som.

eller vad tycker ni?

Annonser

25 thoughts on “närsynt…

 1. I’ve seen a few honestly nearsighted people wearing bi-focals and playing games on their little i-Pods not more than an inch from their faces.

 2. Detta beteende måste på sikt förändra anatomin hos människor.Jag tror att om några generationer har ögon och hals,delar av överkroppen förändrats rejält.Typ som giraffer har fått längre hals.

  • Jag vi har ju förändrats genom tiden så vi kommer nog göra det i fortsättningen med. Sen kanske inte åt detta. Nästan blind och krum.

 3. Närsynt måste vara ett understatement i detta fall :-). Du har nog tätt i att optikeryrket borde man kanske ha valt. Önskar dej en fin söndag !!

  • Ja. Det är helt klart att optiker kommer få mycket att göra, tydligen blir synen sämre av all blåskärmtittande.
   Igår var ju fin dag. Idag måste till jobbet och fixa det ena och det andra. Men saker måste ju göras oavsett väder och sol. 😀

 4. Haha! Stackars krake. Hans glasögon funkar uppenbarligen inte. Kanske dags att gå till optikern. Sitter han ofta och länge i den ställningen, kommer han med åren att få jätteproblem med ryggen.

 5. Bra foto som illusterar en del av dilemmat med den nya tekniken. Skulle inte bli förvånad om nån uppfinner glasögon istället för skärm. Där man kan se vart man går och vem man möter samtidigt som man kollar mailen.

  • Jag har för mig att Google har redan uppfunnit detta, och läste om att Samsung har skyddat just en ny uppfinning där allt sitter i en kontaktlins. Utvecklingen är rasande snabb.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s