luftkonditionering från förr?….

Hemliga luckor, kanske gör de huset svalare?  Kanske huset är friskare om man får in mer luft? Men det är bara gissningar från min sida, då jag faktiskt inte vet nåt om luckorna som ligger så pass högt i fasaden. luckor...foto: AntoniaB © 2015 prot...foto: AntoniaB © 2015

Annonser

18 thoughts on “luftkonditionering från förr?….

  • It was quite common in the past, when coal was used to heat the apartments. And later to get some light and air to the basement. But these are a little too high.

 1. Är det Budapets eller Stockholm? Min första tanke är att det är källarutrymme men som du säger ligger lite högt upp.. Blir spännande att se om ni kommer fram till någon lösning.. Kram!!

  • Det är fortfarande bilder från Budapest. Jag är inne på sista spurten men är inte klar än. Ändå ratar jag massor med bilder som jag valt ut att vissa. 🙂
   Kram!

   • Ja jag får börja med mina sommarbilder igen.. har inte mycket nytt just nu har varken haft tid eller lust att fota..så kör dina sommarbilder du kram !!

 2. Spännande bild! Jag noterar att några luckor är öppna och några är stängda. Man kanske vill hindra insyn? Snyggt foto på porten. Den är verkligen magnifik. Enda likheten med vår dörr här hemma är husnumret:-)

  • Gunnar det är källarutrymme där. Dessutom de ligger ganska så högt upp om du kollar taken på bilarna som skymtar lite.
   Lite likhet är också likhet 😉

 3. Hmm … aldrig sett förr. Måste googla. Får jag låna en bild så kan jag bildgoogla när jag kommer hem ikväll … 😉😊

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s