station to station…

Jag gillar att titta uppåt. Kolla hur taket ser ut. Så här såg det ut på två stationer jag vistades på. tak...foto: AntoniaB © 2015

T-banan är annorlunda utformat än här i Sverige. Det är mycket mer ståplats – så är det även på bussarna – Det rymmer mer folk helt enkelt.

t-banan....foto: AntoniaB 2015 tak...foto: AntoniaB © 2015

Annonser

19 thoughts on “station to station…

  • In Sweden also looks different. Here it is more seating and less standing room. So it is even on the buses. The picture I took last summer when I was in Budapest.

 1. Många som är ute med sin kamera, missar mängder med fotoobjekt. Du är smart som lyfter blicken och kamera. Jag gillar färgtonen i bilderna. Sista bilden är skitsnygg!

  • Tack!
   Jag tittar mycket uppåt, vilket nära på resulterade att jag föll i ett hål på trottoaren som inte var märkt för den delen. Det hade säkerligen blivit världsnyhet, men är glad att slapp det. Undkom i sista sekunden, men hjärtklappning fick jag.

 2. Spännande med annorlunda kameravinklar. Jag kollar sällan på tak i byggnader om det inte är en kyrka för då tittar jag alltid om det finns fina takmålningar.
  Ser vettigt ut med den typen av vagnar. Bygger dock på att passagerare avstår från sittplatser till äldre som har svårt att stå. Fast det händer nästan aldrig numer.

  • Man ska titta upp. för man kan se intressanta saker kan jag lova. Men det gör du också. 🙂
   T-banan — folk faktiskt lämnar över sina platser till båda gravida äldre.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s