zoo…29/ ojdå…

noshöring...foto: AntoniaB 2015 den lata...foto: AntoniaB 2015 den mysiga...foto: AntoniaB 2015 voodoodockan......foto: AntoniaB 2015Det är lite blandade bilder om den stora, den late, den söta och den onde. Autch…så många nålar, jag gissar att det är en voodoodocka, men osäker, för jag glömde kolla skylten. Men han var ordentligt nålad.

Annonser

13 thoughts on “zoo…29/ ojdå…

    • Och en hel del kvar att visa. Jag börjar själv bli lite trött på all djur, men visar jag de inte nu så blir det ju aldrig sen. Men jag har nog färre kvar än vad jag har visat. 🙂

  1. Ödlan har du fångat i en perfekt pose. Så ska man ta igen sig och sen göra snabba utfall och vila igen. Woodo kanske vore nåt, men jag är nog för snäll för det.

    • Ja, det vore nåt, men jag också är snäll för sånt även om jag kan tänka riktigt elaka tankar och kan även planera, men sen tar ju stopp där.

  2. Spännande med voodoodockan.För det är väl inte akupunktur? Det har jag testat och mhaft stor nytta av.
    Noshörningen är imponerande. Du får fram den känslan bra i fotot tycker jag.
    Vi krockade nästan med en noshörning när vi var i Kreuger park, Sydafrika.

    • Wow. Krocka med en noshörning. Det hade nog inte var så roligt, men ändå spännande att komma så nära i naturen. De är inte direkt keliga.

  3. Ser ut som noshörningen har en gyttjepöl, som hen kan rulla runt i. Kan nog vara skönt i värmen. Ödlan ser dock ut att gilla värmen. Lilla musen letar efter en slurk vatten. Sista bilden tror jag är en av djurskötarna som är på akupunktur hos företagshälsan. 🙂

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s