stor men ändå inte störst…


Jag visste att månen skulle upp tidigt på Julafton därför laddade jag för att möte den på Västerbron, då hela dagen var ju molnfritt.
Tyvärr gick ju inte allt som jag hade hoppats på, då det blev skumt på himlen bara för det. Det var nu inget moln direkt, men det var ändå nåt som skymde månen. Synd mycket synd för jag ville ju fånga den just när den kom upp. Jag minns från förr kanske i början av 90-talet när månen vaknade tidigt på eftermiddag och var så superstor att jag knappt trodde mina ögon. Sen har jag inte sett en sån stor måne, och det blev ju inte den här gången heller.

Men det blev bilder, inte som jag hoppades på, den visade ju sig något senare, men då har den redan krympt en aning. 😦

Och kallt var det också för det blåste rakt igenom mig, naturligtvist hade jag ingen handskar med mig, och bilderna blev nog lite darriga. Nåväl….här kommer några:

fullmånen...foto: AntoniaB 2015 fullmånen...foto: AntoniaB 2015 fullmånen...foto: AntoniaB 2015 fullmånen...foto: AntoniaB 2015 fullmånen...foto: AntoniaB 2015 fullmånen...foto: AntoniaB 2015 fullmånen...foto: AntoniaB 2015 fullmånen...foto: AntoniaB 2015

Nu får jag väl vänta några åt till innan den kommer upp på dagtid. Typ kl 3 på eftermiddag, vore en mycket bra tid.

Annons

20 tankar om “stor men ändå inte störst…

    • Thank you! Unfortunately it was cloud when the moon came up, would have liked to have shot it a little earlier. I hunt the Moon until I can shoot it when it is at its greatest.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.