zoo…13/ vagnarna…

vila...foto: AntoniaB © 2015

Man måste vila även om man sitter i en minivagn. Och farfar är nog ännu tröttare för djurparken är stor. Vem som helst kan bli trött att gå runt och kolla in djuren.mode...foto: AntoniaB © 2015

En modetjej som gärna stack ut. ...foto: AntoniaB © 2015De här vagnarna är verkligen söta. Olika stuk på dem också. Kanske arbetsamt för den som drar dem, men måste vara ändå skönt för de små blir ju snabbt trötta i bena.

Annonser

20 thoughts on “zoo…13/ vagnarna…

  1. Fina bilder.. Jag har sett sådana vagnar här i någon djurpark men jag minns inte vilken det var man fick låna en om man hade barn.. Så längesedan jag var i en djurpark överhuvud taget.. Har varit på Skansen Kolmården Borås Djurpark och Eskilstuna vet inte om jag sett fler i Sverige..
    Men Köpenhamns Zoo har jag sett och i Madrid..
    Så kanske man borde ta sig en sväng i någon Djurpark till sommaren blir sugen av dina bilder..
    Nu ska jag gå in till soffan och TV:n och göra ingenting Kram!!

  2. Såna där vagnar finns lite här och där i svenska djurparker också, oerhört bra att lasta med allt man behöver ifråga om matsäck och ungar. Fina bilder.

  3. Jag hade gärna blivit dragen runt i en kärra. Ser jäkligt obekvämt ut med väskan som tjejen bär, hängandes i knävecken. Farfar hade nog helst åkt hem och druckit en kall öl i skuggan.

  4. Du har verkligen utvecklats när det gäller dina bilder på folklivet i stan eller som här i djurparken.Den översta bilden fångar generationsväxlingarna på ett bra sätt tycker jag och bild två är en härlig färgklick med den kaxiga tjejen.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s