zoo…5 rovfåglar…


Här kan jag känna mig lite ledsen, då de inte har tillräckligt med utrymme för att kunna flyga. Men de får mycket mat så hungriga behöver de inte vara. De ser ju fina ut, med alla fjäder på rätt plats.
Så vad vet vi om varför de flyger egentligen, kanske bara just för att spana efter mat. Och när magen är full tittar de bara och ser sig runt.

Jag är kluven. fågel...foto: AntoniaB © 2015 fågel...foto: AntoniaB © 2015Jag tror att den är en kondortyp, och definitiv av hök sorten.

fågel...foto: AntoniaB © 2015 fågel...foto: AntoniaB © 2015 fågel...foto: AntoniaB © 2015 fågel...foto: AntoniaB © 2015Och den här underliga fågeln ( som RC har döpt till gothrockare) lever ihop med kondortypen. De verkar inte vara direkt ovänner, men alla verkar hålla för sig själv, skvaller ägnar de inte mycket tid till.

Annons

10 tankar om “zoo…5 rovfåglar…

  • I learn something new every day. I got to read it today by another blogger also about just that. And I just thought they thrive because they are not flying away (Yes, without the network above)

   Gilla

  • Tack! De är mäktiga och vackra. Och verkade fredliga. Jag fick en känsla ibland tänk om de anfaller och vill åt mina ögon. Men de bara var upptagna med sitt. 🙂

   Gilla

 1. Gothrockaren ser verkligen ut som att den lev sedan Dinosaurietiden, iallfall där den flyger … den enda överlevande dinorasen kanske? 😉

  Gilla

 2. Färgskalan i dina foton här är intressant. Känns nästan som svartvitt med små stänk av färg. Ser det ut så i verkligheten också eller har du medvetet gjort de så?
  Som sagt, jag tycker att det är OK med djur i fångenskap om dom har det bra. Rovfåglar som inte är omhändertagna för skador vill jag helst se i frihet.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.