lunchtime…


lunch...foto: AntoniaB © 2015

Ibland måsteman äta någonstans utanför där man känner till de bästa ställena. Den första stället hade varit skönt att äta på men alla rätter vi ville ha var redan slut, så vi var tvungen att lämna stället och tog en snabb bild på damerna som åt på biblioteksdelen. Kul idé.lunch...foto: AntoniaB © 2015 På den andra stället borde vi ha lämnat men tyvärr gjorde vi inte det. Valde mat som var så mycket salt i att den var oätligt. åt upp laxen men resten fick ligga kvar.
Efter några tuggor råkade en kypare komma fram och frågade hur maten smakade och jag upplös honom, varpå han sa att ha ska se vad han kan göra. ………….Han försvann sen som en oljad blixt och aldrig återkom. Herrarna på bilden kollade in noggrant vår mat när de kom in men jag upplös de snabbt att de ska satsa på en annan rätt. Vilket de gjorde och de även tackade efteråt för rådet.

Annons

4 tankar om “lunchtime…

  1. Var rätt har sin plats. Lax är gott som tusan. Tråkigt med dålig feedback från kyparen. Ibland när jag går ut och äter, har jag en burk fiskbullar i bakfickan. 😉 Gillar fotot på damerna. Dom skulle jag gärna dela taxi med (menar förstås lunch. Om dom betalar). 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.