nu är himlen öppen….


stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015 stormen...foto: AntoniaB© 2015

Ja, det var en rejält blöta. Jag fick stå ca 2 timmar  i en port med några främmande som var dock mest intresserade av sina mobiler.
Det var ganska så häftig, och jag fick stanna upp och bara va. mycket kunde man inte göra. En tidigare inlägg om detta, men då var jag lite mer dyster än vad jag är idag.

Här avbröts min jakt efter bakelsen, ja…den här dagen.

Annons

18 tankar om “nu är himlen öppen….

 1. Vilket skyfall! Det ser nästan ut som om det haglade också, på en av bilderna. Du lät kameran jobba där du stod och fick roliga regnbilder, som på killen som klätt av sig. Sen gillar jag bild nummer sju mycket, där byggnaderna i fonden bara anas genom regndimman.

  Gillad av 1 person

  • Det började med vild haglande. Det bara knackade på huvudet på en. Men då var jag upptagen att ta på mig regnrocken göra mig gravid med ryggsäcken och försökte stoppa in allting in under regnrocken. Jag stod först just under den träden som många fortfarande stod när jag tog bilden men det kändes osäkert i allt åskande. Jag tog bilden med zoom, så ser ganska så möra ut, men avståndet var nog minst det dubbla.. Sen började en andra våg av hageln. Det tog jag bild på. Det blev översvämningar i vissa stadsdelar. Det slapp vi åtminstone där på torget.

   Gilla

 2. Jösses, ett sådant skyfall! Inte lite regn som faller från himlen. En del stackare har inte hittat skydd. Roliga bilder. Det måste ha varit en häftig upplevelse. Tur att du hittade skydd mot regnet. Annars hade det inte varit roligt, att gå vidare på jakt efter bakelser, helt dyngsur.

  Gilla

  • Den var rejäl och lång avbrott i min jakt efter gosaker. Men det var en rolig upplevelse och kallt var ju inte. 🙂
   Ha en skön helg. Här led vi idag av 9 plus grader och varma vindar. Puhhh…torkar pannan.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.