på väg in i stormen…

Utställningen är nu över. Fotona är nerplockade på torsdag ska vi sammanfatta det på klubbmötet.  Jag fick mycket beröm för mina bilder och det kändes bra så klart. Tyvärr inte en enda av mina bekantar och s.k. vänner kom på besök. Lite ont gör det, men jag får utgå ifrån att de inte hade tid. Sånt är livet. Kallt som vädret är. :9

foto: AntoniaB © 2015 foto: AntoniaB © 2015 foto: AntoniaB © 2015

Broar är så fascinerande. Alla broar, då det är inte en liten sak att bygga dem. Oftast är de vackra med. Jag vet inte om jag är så förtjust i färgen, men säkert finns de som gillar den. foto: AntoniaB © 2015

Folk som gick runt om mig! foto: AntoniaB © 2015 P6090669 foto: AntoniaB © 2015 foto: AntoniaB © 2015

Lite utsikt från bron. På sista bilden även hotellet jag bodde i kom med. Det är där båten står parkerade, hotellet har svart fönster utifrån sett. Det är panorama fönster och upptar rummets ena vägg helt och hållet.

 

 

Annonser

22 thoughts on “på väg in i stormen…

 1. Närbilderna på bron blev mina favoriter samt den sista bilden med det väldigt annorlunda ljuset. Så spännande den ser ut.

  Tråkigt att inga av dina vänner kom. Har märkt när jag länkar till FB att det inte är många som klickat upp där. Antingen är man intresserad och kommer och tittar eller så intresserar inte foton. Bara att gilla läget.

 2. Jättefin bildeserie med mörknande himmel! Närbilderna av bron är extra vackra. Den svartvita bilden är väldigt effektfull. Brofärgen, tja… det är roligt med lite olika.

  Som jag skrev tidigare så förstår jag fullkomligt din besvikelse över att vännerna inte kom. Sånt känns lite som ett svek. Roligt att du fick mycket beröm för dina bilder, det ska du ha! Särskilt dina streetfoton beundrar jag mycket!

  • Tack för dina tröstande ord.
   Bäst att glömma eller förtränga och se bara framåt.Jag har alltid fått fixa det mesta själv.
   Jag skulle ha målat bron rött eller ha den som svagt grönaktig metall. Jag vet inte men den gula färgen känns så ofärdig.
   Jag är ju på väg in i ovädret,men är helt ovetande här. Jag visade bilder om det redan i somras, men det kommer gå lite repris på det. 🙂 Snart.

 3. Hade jag bott i Sthlm hade jag självklart besökt utställningen. Tycker det är dålig stil av dina vänner och bekanta i Sthlm, att inte dyka upp och visa sitt intresse. Du får ställa ut i Ö-o. 🙂 Då kommer jag att hänga på låset. 😀
  När det gäller brofärgen: Den tilltalar inte mig heller. Jag hade hellre sett att den hade haft en grå metallisk färg (kanske blir det för dystert) eller någon nyans i sandfärg. Lyktorna är jättevackra. Slottet och Parlamentet är mäktiga. Mycket vacker arkitektur.
  Härlig bildserie!

  • Tack.
   Nu är utställningen över och jag får ta nya tag. Och får komma över min besvikelse.
   Sitter hemma och väntar på Anticimex för att släppa in hos någon som själv inte kunde ta ledigt.
   Nu är snart 12 ( de skulle hit mellan 8-12) så klart att de kommer strax förre 12.
   Så jag kokar gör jag skulle också hellre driva min tid på jobbet än att sitta här utan att kunna påbörja nåt vettig för man inte vet när man blir avbruten. Fy …för spindlar. 😦

   • Jag förstår din frustration. Både gällande utställningen men framför allt att behöva vänta på folk. Entreprenörer kommer när dom kommer. Bryr sig tydligen inte om kunden. 😦

    • Hoppas det gick bra med Anticimex och att du inte blev alltför sen till jobbet. Ja fy för spindlar. Nu ska jag ta en tur ner i källarförrådet med hissen. Ha det gott.

    • Nej, det gick inte alls bra. Fy faaan
     Jag satt som på nålar till kvart i 12. Ringer till ordförande för att ta reda på vem jag ska ringa, men hon gör det istället. Då säger Anticimex att de var här men ingen öppnade dörren. Jävla idioter. Vi uttryckligen sagt till de att killens nyckel ska hämtas hos mig och mitt telefonnummer också lämnats om nåt skulle hända.
     Nu efter mycket om och men ska nu komma igen imorgon.
     Det är fan aldrig nåt som går bara på räls.
     Ha det gott du själv med.

 4. Roligt att du fick mycket beröm för dina bilder, och jag är inte alls förvånad, dina bilder är helt fantastiska 😀 Tråkigt att inte några av dina vänner kom, tänk vad dom missade… Underbara bilder på broarna, och jag gillar verkligen den färgen 🙂 Det är inte så ofta jag skriver några kommentarer hos dig, men jag tittar alltid på alla dina bilder, flera gånger, fram och tillbaka – och det är nåt i dina bilder som gör att jag bara älskar dom 😀 Tack för att du delar med dig!

  • Tack så mycket för dina fina ord. Det gör mig glad.
   Jag är inne nu på en period som jag har så mycket att göra att jag knappt hinner med min blogg. Ännu mindre att besöka andra bloggar, men jag försöker ändå besvara kommentarerna.
   Ha en skön dag! 🙂

 5. Det var tråkigt att inga vänner kom och tittade men du får trösta dig med de positiva reaktionerna du fick av besökarna.
  Jag tycker också att broar är intressanta och du har fått bra bilder på dom tycker jag. Ja färgen är lite speciell men gör sig ändå bra på bilderna tycker jag.

 6. Så trist att inga vänner kom och tittade, jag skulle också bli lite besviken. Håller med om att många broar är vackra, dock tycker jag inte om att köra på dem. 😨😄

  • Håller med. Jag får alltid upp mardrömsbilder när jag ska över broar. Och ju längre bro desto jobbigare. Och inte att prata om när jag upptäckte stora hål i en annan bro, där man kunde titta rakt ner till floden. Det gav verkligen ångest. Och bron var 600 m lång. Och så skakar ju bron av alla bilar, bussar och spårvagnar som åkte förbi. Det var rysligt. Bron höll dock inte mina nerver.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s