toahuset…

toahus...foto: AntoniaB © 2015 toahus...foto: AntoniaB © 2015

Jag vet inte vad man använder huset till idag, såg ju inte direkt liv i den men det stod bilar parkerade där, så nåt görs säkert. Men på högersidan syns två skyltar ovanför och det signalerar att det är toaletter, det ena för män och den andra för kvinnor. Jag hade nog gärna kollat hur den var byggt, för i ett fint hus kan inte vara fula rum för toaletter. Eller?

De andra två dörrarna är maskinrum till all det varma källor som finns i parkön. toahus...foto: AntoniaB © 2015 toahus...foto: AntoniaB © 2015 toahus...foto: AntoniaB © 2015 toahus...foto: AntoniaB © 2015

Annonser

10 thoughts on “toahuset…

  1. Det var ett pampigt toahus, synd att du inte kunde kolla om insidan levde upp till utsidan! Fint att du visar upp detaljerna, gillar kanten av murgröna högst upp på huset och hur den bäddar in fönstren. Fin bildserie!

    • Jag vet inte vad ursprunget var, men jag tycker att byggnaden är så vacker. Kanske är den kontor för det allmänna renhållningen i parken. Klippa gräs, hålla efterväxterna m.m.. Det är nog en hel del apparat behövs så att parken inte förvildas.

  2. Spännande med de runda fönstren som ser ut som ögon. I Italien ska man inte bli förvånad om aldrig så fina hus har ofräscha och dåliga toaletter. Inte prioriterat där.

    • Håller med att runda fönstren ser ut som om någon tittar på en. Och jag håller med också att toaletten inte alltid ser fräsch ut i Budapest heller, beroende vart man går så klart. trots toatanter som tar betalt ibland för just ingenting. Men det är å andra sidan sällan köer på toa.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s