mina utställningsbilder…


Utställningens tema på Tu Galleriet är ” Den nya Stockholm”. Jag försökte kombinera nytt och gammalt så gott det gick. waterfront och klarakyrktorn...foto: AntoniaB © 2015

Waterfront med Klarakyrkans vacker torn.gänget i Gamla Stan...foto: AntoniaB © 2015

Killarna i Gamla Stan står passande vid butiken Rabalder. strykjärn...foto: AntoniaB © 2015

Stockholms eget strykjärnshus, omringad av Torsgatan och centralstationens intåg. vänner...foto: AntoniaB © 2015Vänner som försöker fånga stämningen från Skeppsbron med en ny stadsdel som syns mellan dem.

Bilder som inte kom med:

adventister på Olof Palmesgatan...foto: AntoniaB © 2015

Adventister som står och intar mat på Olof Palmesgatan i Stockholm. Man blir hungrig av att be.balkonger i lindhagen...foto: AntoniaB © 2015Vid Lindhagen  I Stockholm byggs på alla håll och kanter. Många med balkonger.

Det var mycket folk på vernissagen och stämningen var gott. Och jag fick många komplimanger mina bilder I alla fall 3 av dem.
Jag var där 3 timmar men sen ljudnivån blev lite för mycket för mig. Så jag gick.  Eventuellt kom mina vänner efter att jag har gått. En STOR Tack till dem.

Annons

27 tankar om “mina utställningsbilder…

 1. Excellent selections for the showing, and of course you showed my favourite; the third shot. I still think about that one often. I absolutely love it. There’s also one you did of a staircase a couple years back that I think about.

  Great work, Blue Eyes!

  Gilla

 2. Snygg bildserie som du ställde ut och även de som inte kom med! Klart att du fick beröm! Rabalderbilden är så kul, det är ju på något sätt en motvikt till gänget, barnklädesaffären.

  Gilla

 3. Verkligen bra bilder som du fick med! Tjejerna som står med ryggarna mot varandra och kollar mobilen känns verkligen tidstypisk.
  Strykjärnet som vattendelare är häftigt.Jag tycker att gruppbilden som du fick med är strået vassare än den på adventisterna även om den senare också är bra.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.