skyddad av galler…


galler...foto: AntoniaB © 2015 galler...foto: AntoniaB © 2015

 

Ja, detta är ju då inget galler så klart, men vill bryta av det ensidiga och dörren ser lite udda ut, tycker jag. Därför får den hänga med i detta flöde. dörr...foto: AntoniaB © 2015 galler...foto: AntoniaB © 2015

Annons

20 tankar om “skyddad av galler…

 1. Så många fina galler du har fotat. Dörren är ju något speciellt i sig. Har aldrig sett en dörr som sitter ”utanför” huset. Väldigt festligt. Fint fångade bilder!

  Gilla

  • Jag faktisk gick förbi dörren först när jag tänkte det för ser konstigt ut. Så jag gick tillbaka och tog bilden.
   Många tycker att den är konstig så jag började fundera varför är den så. Jag tror att det beror på nån trappa som går ner i lokalen. Och för att kunna ha helskydd så byggdes dörren så att den täcker den första trappsteget också. Dock vet jag inte med säkerhet. Bara en känsla.

   Gilla

  • Ja, så är det. Under kom/soc stog allt stilla. Det byggdes ju nya saker men man vårdade inte dem gamla. Det är fortfarande eftersatt på många ställen.
   Detta är nära Donau och då blir översvämningar då och då, och det förstör ju mycket av fasaden. Det krävs ständiga renoveringar där. Men håller inte länge ändå.

   Gilla

 2. Gallret på sista bilden är verkligen avvisande. Dörren är ju verkligen speciell. Jag tyckte först att det var ett skåp på trottoaren.
  Den översta bilden förmedlar nån slags misslyckat inbrottsförsök känner jag.

  Gilla

 3. Dörren var ju fascinerande, som en låda utanpå muren. Den första bilden är lite speciell, där har du fångat ett skeende, någon försöker bryta sig in, men det kanske är tiden som är boven…

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.