spöktime……


Jag var på en föreläsning om streetphoto av fotografen Marcus Johansson igår kväll, som fotoklubben arrangerade. Så jag såg fantastiska foton som gjorde intryck. kände genast att jag ska också leka med kameran, å andra sidan så gör jag ju det hela tiden. 🙂

Däremot är jag inte ute på kvällarna när det är mörkt, om jag inte har nåt speciellt att gå till .  Och nu var jag på väg hem.

nattfoto...foto: AntoniaB © 2014 nattfoto...foto: AntoniaB © 2014 nattfoto...foto: AntoniaB © 2014 nattfoto...foto: AntoniaB © 2014 P1010851 nattfoto...foto: AntoniaB © 2014

Annons

14 tankar om “spöktime……

 1. Bilen och bussen tycker jag mest om.Kul att leka så med kameran.Jag har testat att fota trafik med panoraminställning och det blir minst sagt märkliga bilder. Liknar lite de som du har här.

  Gilla

  • Det är ju inte samma sak. Det är inte panoramainställningen jag använder utan jag panorerar kameran. Alltså följer den som rör sig tex bilen med kameran. Då blir bilen skarp och resten smetas ut. Fungerar bra på kvällen. Testa nästa gång. Om din kamera inte avancerad då tror jag fungera bra, i annat fall måste man modda lite med tid eller ISO. Men testa.

   Gilla

 2. Läckra bilder! Trean och fyran är nog mina favoriter. Kommer nu på att jag har liknande med ljus som ser ut som noter, men var jag har de bilderna vete katten.

  Gilla

   • Hmm. Håller desperat på med att försöka flytta över bilder så att datorn inte kraschar. Det är inte bra för min kropp. Så nej, jag lär nog inte leta just nu på hårddiskarna.

    Gilla

    • Jag har en extern hårddisk kopplade till datorn och jag väljer numera alltid att spara bilderna direkt på den.
     Men du flyttar väl mappar med musen eller tar du dem på rygg? 😉 Det blir ju inte så bra förstås.

     Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.