rostad var det här…

Kanske är bättre att förkomma än att bli drabbad av. Rost. Snyggt att kombinera rostfärgad material/ alternativt råmaterial för att ersätta förstörda delar av slottet. Jag tilltalades av det, men säkert finns ju människor som tycker att det är förfärligt. rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015

Annonser

9 thoughts on “rostad var det här…

 1. Snygg bildserie, Antonia! Renoveringen verkar vara gjord med omtanke och omsorg, nytänkande men ändå med vackra lugna linjer som både passar med det gamla och bryter av. Smart!

 2. Ser helt klart annorlunda ut.
  Jag skulle inte ha något emot att ströva omkring där.
  Verkar vara ett skithäftigt ställe!
  Sista bilden är häftig.
  Kul och annorlunda bildserie.

  • Tack! Ja här har arkitekter tänkt till. Det är ett område som ligger nedanför slottet och hänger ihop med det. Det kommer flera bilder sen om det men kanske inte lika uppseendeväckande. Hur som i min ungdom var det dansställe där alla ville hänga på. Till slut stängdes det och förfallit nästan till ruin. För ca 3 år sen har de renoverat och allt ser helt fantastisk ut. Jag är imponerad att de klarade av jobbet på så kort tid. För det såg skamligt ut innan mitt i stan med lyxhotell mittemot. Det var skämmigt.
   Området är stort och jag hade bara några timmar på mig.

  • It is a part of the castle in Budapest. It was very worn and off for many years. The steel structure is a new part of it all. The steel structure is a new part of it all. I think it is great to solve problems with innovative thinking.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s