rostad var det här…


Kanske är bättre att förkomma än att bli drabbad av. Rost. Snyggt att kombinera rostfärgad material/ alternativt råmaterial för att ersätta förstörda delar av slottet. Jag tilltalades av det, men säkert finns ju människor som tycker att det är förfärligt. rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015 rost...foto: AntoniaB © 2015

9 tankar om “rostad var det här…

 1. Snygg bildserie, Antonia! Renoveringen verkar vara gjord med omtanke och omsorg, nytänkande men ändå med vackra lugna linjer som både passar med det gamla och bryter av. Smart!

  Gilla

  • Tack! Ja här har arkitekter tänkt till. Det är ett område som ligger nedanför slottet och hänger ihop med det. Det kommer flera bilder sen om det men kanske inte lika uppseendeväckande. Hur som i min ungdom var det dansställe där alla ville hänga på. Till slut stängdes det och förfallit nästan till ruin. För ca 3 år sen har de renoverat och allt ser helt fantastisk ut. Jag är imponerad att de klarade av jobbet på så kort tid. För det såg skamligt ut innan mitt i stan med lyxhotell mittemot. Det var skämmigt.
   Området är stort och jag hade bara några timmar på mig.

   Gilla

  • It is a part of the castle in Budapest. It was very worn and off for many years. The steel structure is a new part of it all. The steel structure is a new part of it all. I think it is great to solve problems with innovative thinking.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.