kyrkor överallt…

kyrka...foto: AntoniaB © 2015 kyrka...foto: AntoniaB © 2015 kyrka...foto: AntoniaB © 2015

Annonser

14 thoughts on “kyrkor överallt…

 1. Suverän komposition i den översta bilden tycker jag. Den understa är spännande för att man (=jag) först ser kvinnan med mobilen, sen kyrkan och till sist mannen i nedre hörnet till vänster. Vad titar han på tro? Kvinnan eller kyrkan?

  • Den eviga tvättstuga. Det kommer vi aldrig vara utan. Men å andra sidan kan vi känna glädje åt att vi har såna möjligheter.
   Igår var jag på en Photowalk på Långholmen. Det var trevligt, men jag har för första gången kom hem med bilder som inte alls var speciella. 500 bilder cirka men var kanske 20-30 som jag var så där nöjd med. Inte supernöjd, men de duger kanske att visa. Min sämsta dan sen jag började fotografera.

   • Tråkigt att så få foton var till din belåtenhet. Då med tanke på den mängd du tog. Bättre lycka nästa gång du besöker Långholmen.
    Nu är jag klar med tvätten, så nu bär det av ut en sväng. 🙂

    • Kanske passar mig inte att vara fler när jag fotar. Eller så var inte så inspirerad. Nåt var det. Kände redan under rundan.
     Jag tog en bild som jag blev nöjd, men så klart blev ingen bra skärpa på den. Suck. Jag och skärpa. Jag får skärpa mig men vet inte hur.

    • Så är det. Ibland är man inte i form helt enkelt. Det där med skärpan är du inte ensam om. Jag tycker att det ser helt okej ut när jag plåtar. Men när jag kollar bilderna i datorn, är en del helt kassa.

    • Jag förstår inte varför man inte kan lite på autofokus. Har man inte örnöga bara örnnäsa 😉 blir det ju attans svårt.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s