jag träffade kungen …igen

Och kungen av stan  vinkade vänligt så som kungar kan göra,  men förmyndarna  och undersåtar hade extremt bråttom och viftade bort mig. kungen...foto: AntoniaB 2015

Annonser

14 thoughts on “jag träffade kungen …igen

  1. Fint foto med kungen som lyser i mitten. Jo, man får nog räkna med uppmärksamhet men det var bra att du inte tog med ansiktena, de hade ju faktiskt undanbett sig fotografering och det måste man nog respektera.

    • Det var lite komiskt ändå. Jag kanske hade tagit bilen eller taxin till adressen om jag inte velat ha att folk fotar mitt barn i en sån uppseendeväckande utstyrsel. Det var inte så att han inte märktes.

      • Jag håller inte riktigt med dig där. Jag vet att det är tillåtet att fotografera folk på gatan, men jag tycker att gränsen går vid om de klart säger ifrån att de inte vill. Jag skulle definitivt inte velat att någon hade fotat mina barn på väg till en maskerad och lagt ut dem på nätet, men det förekom ju inte på den tiden heller. Något har hänt i folks huvuden när man tycker att man har rätt att kliva över privatsfären fast någon säger ifrån. Nu har ju du bara fotat ”företeelsen” man ser inte barnet, men jag tror att vi får ta oss en funderare där. Aldrig någonsin lägger jag ut bilder på andras barn utan att ha frågat om lov.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s