ellok och vagnar….


lok...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 ...foto: AntoniaB © 2015 tågvagn...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 lok...foto: AntoniaB © 2015 godsvagnar...foto: AntoniaB © 2015

Annons

33 tankar om “ellok och vagnar….

 1. I’m really drawn to the aesthetics of the electric rail system there. I compare your shots to those that I have taken of the marshalling yards here in Canada, which aren’t electric — all diesel, and its a neat acknowledgement of the differences and similarities. The biggest connection I see between the two are the almost imperceptible heritage links between the rail systems and our nations, and even each other as railway systems.

  Gilla

  • It was also much more durable and easier to service. Today’s computerised systems are vulnerable in every way. Here is the ongoing problem with train and subway regardless of weather. Here is a clip where things go much better. 🙂
   /watch?v=Yja2VmZOfdA

   Gilla

 2. Grymt bra bilder vännen helt i min smak anteckningar ja det är väl bra men när det är taget ser man ju i datorn när man fört över bilderna och glömma var ja det är ju lätt hänt men för att vara säker på att komma ihåg så tar jag en bild med mobilen om det är ett nytt ställe den talar ju om var sen ha en fin helg kram!!

  Gilla

 3. Mycket att betrakta i dessa bilder. Gillar dem mycket och kommer än en gång på att det är motiv som jag knappt fotat. En vacker dag. Gillar bilden med tankarna, bilden under och den längst ner lite extra.

  Gilla

  • Ja jag håller med. Det är mycket att se på bilderna, och jag är så fascinerade hur de byggdes upp, färgsättningen och att de är inte alls lika känsliga för vind och pust som dagens enformiga dito.

   Gillad av 1 person

 4. Alla fotona är bra som vanligt. Jag tycker väldigt bra om den första bilden med det blåa loket. Jag har ingenting att lära ut till dig när det gäller foton men jag funderar fram och tillbaka om fotot skulle vara bättre om du skar bort taket i överkant av bilden. Å andra sidan ger det djup eftersom det finns i förgrunden.

  Gilla

  • Tack! Och det är uppskattad med kritik eller mer här som en förslag. För det gör att jag synar bilden med nya ögon.
   Om jag skulle ha beskurit bilden så att den järnbjälken försvann skulle även en del av loket eller det fina lokstallet försvinna. Eller bilden har fått en mer ovanlig form, om jag ville ha kvar loket i bilden. På den nedre delen av bilden är en nästan likadan formation av en staket som blir till en viss spegling av bjälken. På det sättet tittar man igenom en glipa.
   Jag har för mig att jag redan beskurit bilden men minns inte utan att kolla igen.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.