stressar för mycket…


Hösten är här. Absolut. men bilderna är vår. Men jag hinner inte med allt. På något sätt fick jag lite mycket att göra. och undrar hur jag kommer hinna med allt. De som har barn, hur hinner de med allt. Har aldrig förstått det.

 • Jag måste sköta mitt jobb. Det är ju nr 1 i alla läge även om jag inte har lika mycket att göra som förr. Det är ju stressande i sig.
 • Jag måste förbättra hemsidan och det är också något som ska göras hela tiden. Visst jag skulle kunna lämna bort det hela men efter att jag blev lurad en antal gånger av så kallade försäljare, så gör jag nu själv. Besök gärna hemsidan även om jag vet att ni inte blir kunder, då få av mina följare bor i Stockholm.
 • Styrelsearbete i min bostadsrättsförening. Just nu är mycket saker som är på gång vilket ställer krav på engagemang av alla vi som är i styrelsen.
 • Fönster ska renoveras, radiatorer utbytas, så det blir mycket folk som ska springa i hemmet. Ångest, bara det. Allt inom kort.
 • Gick med en fotoklubb och där ska man också va lite aktiv. De ska ha utställning nästa månad och det skulle vara skönt att kunna ställa ut. men det tar ju också sin tid.
 • och så HÖSTEN – min favorit årstid nr 1. Jag vill ut och fota när jag har ledig.
 • dessutom har jag andra projekt som bara står hemma och väntar att färdigställas.
 • Och så bloggen. Den ska ju också leva. Jag känner mig väl så pass mycket att jag inte gör mina dagliga uppdateringar då helt plötsligt dör bloggen.

Jag vet, det är bara styrka ett och annat, men vad. Inte lätt. Men här kommer lite blommor från våren.

röda blommande träd...foto: AntoniaB © 2015 röda blommande träd...foto: AntoniaB © 2015 röda blommande träd...foto: AntoniaB © 2015

Annons

17 tankar om “stressar för mycket…

 1. Ja du stressar verkligen..
  När vi fick alla stammar utbytta så bytte dom också all köksinredning det vill säga alla skåp sen bytte dom allt i alla badrum och på alla separata toaletter och alla fönster och balkongdörrar så vi var tvungna att flytta i 2 månader..
  Nu ska dom byta ut alla spisar kylar och frysar i slutet på den här månaden eller i början på nästa så då blir det väl lite stök igen..men som sagt bara att ta det lugnt..

  och bloggen eller hemsidan för din firma ja den är du väl tvungen att uppdatera ofta men din egen blogg den här kan du väl ta det lugnt med det verkliga livet går ju i första hand det digitala får komma när man har tid och lust..

  jag bryr mig inte om du visar sommarbilder på vintern eller tvärtom spelar roll för så gör jag numera.. är bara glad att du över huvud taget har lust att visa..
  så ta det lugnt bara rödtopp kram Nicki

  Gilla

 2. Vi får alle den følelsen av og til at tiden simpelthen ikke strekker til. Da må en bare puste ut, brette opp ermene og komme seg gjennom perioden. På et eller annet tidspunkt lysner det. Og selvsagt håper jeg at du får med deg litt av høsten. Uansett, herlige bilder av vårens blomster.

  Gilla

 3. Väldigt vackra bilder på blommande grenar, verkligen! Jag kan svara på din fråga om oss som har barn, jag har tre: man hinner inte alls med, man ränner runt som ett skållat troll. Skönt att se att tre av dina punkter ändå är menade som avkoppling och där ska helst ingen stress finnas, men… Renovering är oerhört stressframkallande, även att försöka få till det. Just nu är det hantverkarnas marknad. Men skönt sen när det är fint, så får du tänka.

  Gilla

 4. Känner igen det där… Tror bara ändå att man måste prioritera och därmed ibland vara egoistisk. Göra sådant man mår bra av och tycker om. Välja bort annat.
  Men jobba måste man ju, och att vara aktiv i ett husbolag är inte fel – du tar ett visst ansvar.
  Glöm ändå inte att njuta ibland, ta de där turerna med kameran – de ger dig krafter!
  Kram!

  Gilla

  • Just nu är alldeles för mycket som händer i föreningen. Kul men det tar extra mycket tid. När man har fixat allt blir det lugnare.
   Mycket var lite försummat så jag tog på mig ansvaret att styra upp och pränta ner så att de som kommer efter oss får det lättare och smidigare att lösa problem.

   Gilla

 5. Gedigen agenda.
  Hittar inte direkt något som kan strykas från listan. Hoppas du får med några bilder till fotoutställningen hos fotoklubben. Vet av erfarenhet att det inte är roligt med hantverkare i hemmet. Hösten är härlig. Jag tog en liten sväng igår i naturen.
  Du tog ett skutt till våren med härligt röda blommor.
  Hoppas du får bukt med stressen.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.