jag färgmatchar…


foto: AntoniaB © 2015 dörr...foto: AntoniaB © 2015 vattenkran...foto: AntoniaB © 2015 dörr...foto: AntoniaB © 2015 fönster...foto: AntoniaB © 2015

Annons

23 tankar om “jag färgmatchar…

  • Hahaha… Mina föräldrar som bot vid foten av Alperna. Det är skog överallt. Och när mina föräldrar får besök rymmer jag alltid ut i skogen gör jag är ganska så antisocial och har inte lust att fratinera mig med folk som jag inte känner.
   Men här finns ju Hagaparken. Där är mycket träd och skog.
   Kram!

   Gilla

   • Aha där har vi förklaringen vilket härligt ställe att bo på vid foten av alperna suck..men vi är rätt lika på det sättet även jag är ganska antisocial när det gäller främmlingar janne är den typen som snackar med allt som rör sig jag nöjer mig med ett kort hej om jag nu måste säga något sen går jag vidare.. ja du har rätt finns en hel del parker i den här lilla staden.. Vi är hemma idag har tömt kameran var 613 nya bilder för i morgon väntar objekten otålgt på min ankomst ..
    Ha en fin kväll så hörs vi kram Nicki

    Gillad av 1 person

  • Tack Jag.
   Egentligen inte även om jag är uppe sen 7. Jag har gjort inlägget igår och tidsbeställt. Så gör jag alltid. Nu är det också gjort ända fram till på måndag. För jag har mindre tid att sitta vid datorn. Resten kan jag sköta från mobilen.
   Sen har jag just nu så otroligt många bilder att jag skulle lätt lägga in 3-4 inlägg om dan men jag vill ju inte spama.

   Gilla

   • Spam är det ju inte, bildbomba/inläggsbomba kanske man kan kalla det, men du har rätt, när folk gör många inlägg per dag hinner man inte med att kommentera hos dem.

    Gilla

    • Sen finns de som lägger in 10 bilder i raken som eget inlägg per dag. Varför inte lägga in bilderna i en och samma inlägg.
     Jag menar inte att man inte kan ha bara en bild. Och naturligt vis kan man ha flera inlägg per dag också men inte massvis. Ja … Jag tror du förstår vad jag menar. Ett bra flöde helt enkelt. 🙂

     Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.