djupet av skogen…


skog...foto: AntoniaB © 2015 skog...foto: AntoniaB © 2015 skog...foto: AntoniaB © 2015 skog...foto: AntoniaB © 2015 blomma...foto: AntoniaB © 2015 skog...foto: AntoniaB © 2015 skog...foto: AntoniaB © 2015 skog...foto: AntoniaB © 2015 skog...foto: AntoniaB © 2015

Annons

13 tankar om “djupet av skogen…

 1. Jag älskar dina skogsbilder. Finns det något mer avslappnande, än att gå i en skog ..? Känna doften från mossa, barr och löv.
  Jag har hört att det bor märkliga djur och väsen i skogen. 🙂

  Gilla

  • Ja det gör de och är märkliga för de visar sig typ aldrig när jag är där. Och när de gör det så ser jag inte den. Som när jag trampade nästan ihjäl lilbambin när jag skulle fota en blåblomma och var då fokuserad på blomman att jag missade bambin som låg vid min fot. Hon sov men blev väckt och sprang iväg.
   Det var en dundermiss.

   Gillad av 1 person

 2. Underbara skogsbilder, Antonia! Försöker hitta en som jag gillar extra mycket och väljer fyran som har ett trolskt djup, otroligt vackert ljus och underbara färger! Härlig serie!

  Gilla

 3. Jag måste göra dig besviken, bilden är en maronträd alltså kastanjeträd av den sorten som är ätbar. Mina föräldrar bor i ett område där det finns skogar av den. Alla bilder är tagna i Ungern, vid omedelbara gränsen till Österrike.

  Gilla

 4. Är bild 3 en Ent som omtalas i Sagan om ringen? Utöver den bilden så jag gillar jag bild 2 och 4 bäst. Särskilt 4:an där man verkligen känner sig djupt inne i skogen. Var har du hittat dessa motiv?

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.