supercell…med andra ord oväder…10 photos


supercell...foto: AntoniaB © 2015 När jag just kommit fram till mina föräldrar såg himmelen ut så här. Vi hade en liten bit att köra hem, och jag tyckte min far körde kanske lite för fort och när jag såg de där stora  vita flyttfåglarna vid vägkanten och ville ta lite bilder så svaret uteblev. så jag fick fota från bilen i full fart.

Supercell är förstås inget att leka med, den ställer med stor oreda oftast. Så även nu även om vi hann hem innan allt välte ner. Tack och lov vår lilla by slapp just den här ovädret men inte de städer som vi lämnade bakom oss. Det var allt hagel, massor med regn och stark blåst. Ja…vad kan jag säga verkligen inget läge för att hoppa ur bilen och ta bilder för nöjes skull.

Dock det är vackert att se på.  Jag fick sen en större dos av denna nöje 😉 när jag var i huvudstaden senare på min semester och jag vet att Ungern hade en riktig elände just för en vecka sen där halva landet drabbades samt stora delar av Österrike också. supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015 supercell...foto: AntoniaB © 2015

Annons

17 tankar om “supercell…med andra ord oväder…10 photos

  1. Det ser hotfullt ut i dina bilder, stormy weather. Jag gillar också nummer tre och sju lite extra mycket. Hade aldrig hört talas om supercell tidigare, var tvungen att googla. Tur att vi slipper typen de har i USA!

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.