folk i Stockholm…


(20 foton)
Jag är inte så ofta på söder i Stockholm, men ibland gör jag en sväng även dit och blir varje gång förvånad över alla skägg man kan se där. Det blir faktiskt lite komiskt. Det blir som en uniform. Och jag har lite svårt för uniform. Alla bilder är inte skarpa, då jag tog de i farten då jag hade lite bråttom att komma ifrån skäggbältet 😉 man...foto: AntoniaB © 2015 män...foto: AntoniaB © 2015 man...foto: AntoniaB © 2015 män...foto: AntoniaB © 2015 folk...foto: AntoniaB © 2015 folk...foto: AntoniaB © 2015 man...foto: AntoniaB © 2015 rom...foto: AntoniaB © 2015 män...foto: AntoniaB © 2015 kvinnor...foto: AntoniaB © 2015 man...foto: AntoniaB © 2015 män...foto: AntoniaB © 2015 man...foto: AntoniaB © 2015 man...foto: AntoniaB © 2015 man...foto: AntoniaB © 2015 kvinnor...foto: AntoniaB © 2015 P5080300 P5080301 P5080302 P5080303

Annons

18 tankar om “folk i Stockholm…

  • Sure, they are fine. But it is rare that you can go to the farms and, in principle, all the gates are locked and you need the door code to get in. So I always fit in when I see something that is open. 🙂

   Gilla

 1. Härlig bildserie! Din fototeknik när det gäller att ta bilder i smyg är enastående! Liten kamera vinklad i handen och ‘klick’ så sitter den!

  Gilla

 2. Du är suverän på gatufoton! Men var de inte 10 först? Jag gillar alla, men speciellt kanske rastaflätan, budcykeln och kvinnan med långa kjolar utanför skyltfönstret med mode. Det är modernt med skägg, helt klart. Sen är det orättvist att karlar så lätt kan dölja sina åldrande drag under det.

  Gilla

  • Jag minns inte hur många det var men jag har inte ändrat nåt, fast jag märkte att jag hade glömt några till.
   Ja, där har du en poäng, de gömmer sig bakom skägget. 🙂

   Gilla

 3. Har inte tänkt på om just södra sidan har fler skägoga män eller inte men kanske stämmer det jag har själv en skäggig man.. Ett väskött skägg är snyggt långa skägg usch..
  Kram..

  Gilla

 4. För det första tycker jag det är modigt av dig att fotografera helt okända människor.
  För det andra börjar min fantasi spela – kanske du någon gång får en brottsling på din bild och kan hjälpa polisen… 🙂
  Rastafrisyren gillades!
  Likaså mannen med hunden och kvinnan med vagnen som mött varandra men nu går åt olika håll.
  Kvinnan med Ikeakassen och dockorna i skyltfönstret var fin.
  Männen med plastpåsarna, vad talar de om?
  Mycket skägg var det här minsann 🙂

  Gilla

  • Så jättemodig är jag inte. Många av bilderna tar jag bara av farten och då märks mindre. Jag skjuter så att säga blint utan att ha kameran vid ögat. Det gör också att bilderna blir mindre skarpa. Men finns såna också som är gjorda på rätt sätt. en gång kom fram en kille och frågade varför gör jag bilder på honom. Jag sa bara för att jag tyckte att han såg bra ut och det var en härlig situation de befann sig i. Då fick jag ta ytterligare bilder, men de blev inte så bra å andra sidan. Jag gillar bättre spontana bilder.
   Visst var flätan snygg! 🙂
   Kram!

   Gillad av 1 person

 5. Haha! ”Skäggbältet”, du är rolig du.
  Det finns två bilder, där du står i en portal och fotar. Man skulle kunna göra en lång serie av den typen. Eller något liknande. Då man står på samma ställe och tar många bilder.
  Härlig serie från ”Skäggbältet” 🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.