cyklistmaradör…


cyklist...foto: AntoniaB © 2015Seriöst!!!! Hur mycket ska cyklister bre ut sig? Cykelbanan för henne är precis bredvid. Och nej…hon fortsatte och cyklade hela vägen på trottoaren. Sånt väcker mina sämsta sidor.
Trottoaren är för oss gående. RESPEKTERA DET. Vi som går där vill känna oss trygga och inte känna som om vi leker rysk roulette. Ge fan i att cykla på trottoaren.
Cyklister. Ni visar ingen respekt alls till de som går. Ni kör överallt, ni parkerar överallt, ni blockerar övergångsställen för att vinna sekunder för att kunna starta vid grönt, kör som om livet hängde på att komma snabbast fram. Skärp er!!!!

11 tankar om “cyklistmaradör…

 1. Ja detta är verkligen något vi får stå ut med dagligen numera rena djungelns lag om man råkar gå till fots.. Är så less på alla dessa cyklister dom tror att rött gäller inte för dom dom cyklar överallt där dom inte får cykla men jag har i alla fall sett några nu som blivit stoppade av polis och bötfällda hoppas det blir mer av den varan..

  Gilla

 2. Jag blev en gång överkörd av ett bud som körde moppe då jag kom ut från en affär i centrala Stockholm. Så kan det ju gå här också – nån kommer ut från affären, intet ont anande…
  Jag blir sällan så där förbannad som 🙂 … borde kanske öva på det för att våga säga ifrån lite mer!

  Gilla

  • Numera aggressioner på en sån nivå att man kan råka ännu mer illa ut.
   Jag gjorde det ganska nyligen när jag inte kunde gå över vid övergångsstället då cyklisterna stod och blockerade. Det var inte roligt att få gruppen mot säg men det stannade bara vid ordväxling. Och ingen rörde sig ur sin position.

   Gilla

  • Ja, jag är på krigsstigen, men det hjälper föga. I den här stan och den här delen av världen finns ju ingen ordning och ingen som kollar heller om det hölls efter den lilla som finns. Jag blir både ledsen och arg, för det är ju samma sak på stort som litet. Inte för inte börjar Sverige förvandlas till ett vilda västern , och man skjuter först frågar sen. Och polisen är osynliga dockor som är rädda att göra nåt alls, och hellre sitter och skriver papper i kontoret för det är det minst farliga. 😦

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.