världen är sjuk!…


Världen är sjuk. Jättekö till frisören som gjorde Sofias bröllopsfrisyr. Och visst var hon fin, men frisyren var ju en enkel bakåtslickad frisyr med något lite tantig knut, som anstår en nu medlem i familjen. Inget fel där inte även om kanske han kunde poppa till en aning. Men att man ska rusa just till denna frisör som tar en 2000 till 4000 kr för en klippning över går mitt förstånd.
Grattis  till Salongen för att de har mycket jobb, det unnar jag alla, men att gå till någon för att han har gjort >Sofias och andra kändisars frisyrer!!!!!!!!!!!!! är så jävla töntigt bara.

foto: AntoniaB ©

18 tankar om “världen är sjuk!…

 1. Så sant så sant Antonia, ibland är vi mänskor otroligt naiva och till och med lite dumma, och som du säger töntiga:). För övrigt smälte mitt hjärta när Salem Al Fakir sjöng åt bröllopsparet, fantastiskt!

  Gilla

   • Antonia, en helt annan sak! Ikväll kl 18 på Rålis har Friskis&Svettis allmän jympa för alla som vill. Har du tid så kom gärna dit och ta lite bilder! Har själv på mig en neonorange tröja och svarta knäbyxor.

    Gilla

    • Tack, men jag jobbar till halv 8 idag. Min första arbetsdag så det är lite tufft. Alla vill komma helst på eftermiddag och kväll. Fast jag klagar inte. 🙂 hoppas att du får en rejäl träningspass.

     Gilla

  • Efter en misslyckad besök hos frisören har jag börjat klippa mig själv. Flera hade velat ha min frisörs telefonnummer. Hahaha. Nu är det mer en 25 år sen jag började med självfrisering. 🙂

   Gilla

   • Haha! Det är som när jag klippte mina barn. Sonen var så snygg i sin pottfrisyr så folk frågade efter frisören. Jag har klippt mig själv även tidigare, men nu efter några år utan lugg vågad jag inte riktigt klippa lugg själv.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.