spindlande höjder…


spindel...foto: AntoniaB © 2015 spindel...foto: AntoniaB © 2015 spindel...foto: AntoniaB © 2015 spindel...foto: AntoniaB © 2015 spindel...foto: AntoniaB © 2015 spindel...foto: AntoniaB © 2015 spindel...foto: AntoniaB © 2015 spindel...foto: AntoniaB © 2015Ja, vad finns det att säga egentligen. Spindel i mastodon form.  Jag är bara glad att jag inte fastnade i hennes nät. Hade varit alldeles för mardrömsaktig.
Solen sken, jag hade nog föredragit lite mer moln och rusk för fotons skull, men det var en fin dag. Och bilderna ser hyfsat snälla ut ändå. äggen har inte kläckt så jag kände mig säker att springa där helt ensam.

spindel...foto: AntoniaB © 2015

Annons

21 tankar om “spindlande höjder…

  1. Så du gick dit i alla fall där ser man..
    Ja nu är den väl borta den skulle ju väck den 15 eller 17 maj men det var kul att få se den jag tog ju mina bilder i mars och hade väl mitt inlägg om den mars eller april måste kolla sen har glömt.. .-)Men jag tog ungeär 40 bilder i olika vinklar för den lär aldrig komma tillbaka hit igen…
    Ha det gott !!!

    Gilla

  2. Läskigt värre, jag har lite fobi för spindlar. Ja inte om de har små ben men just spindlar med långa ben är läskiga och hade jag sett den här så hade jag nog lagt benen på ryggen och sprungit min väg ;-).

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.