loppisfynd…


skrivmaskin...foto: AntoniaB © 2015Varje söndag är det loppis på Hötorget i Stockholm framför Konserthuset. Man kan hitta där det mesta och lite till. Jag brukar göra mina fynd där. Nåja inte på riktigt för nu var det åratals sen jag handlade nåt gammal. Men ur fotografiska synpunkt så hittar jag alltid nåt att fota. Saker som dagens ungdomar inte ens vet vad det är för nåt. Ibland inte ens jag vet hur de fungerar. Men de ser fantastiska ut ur arkitektoniska synpunkt, om man nu kan säga så om saker.  skivspelare...foto: AntoniaB © 2015 cykel...foto: AntoniaB © 2015 skrivmaskin......foto: AntoniaB © 2015

Annons

19 tankar om “loppisfynd…

 1. Vad häftigt och kul att du gör likadant som mig jag fotar också allt jag gillar på loppisar men köper blir det bara om det är någpt jag inte kan leva utan 🙂
  Ha en jättefin helg så hörs vi jag vill så gärna ut och fota men får se hur det blir..
  Har putsat fönster och bytt gardiner i tre rum idag så nu kopplr jag av i ditt blogginlägg…
  Kram..

  Gillad av 1 person

  • Det blir ju klart billigare att fota än att köpa. 🙂 jag har tappat intresset i att köpa även om jag inte har tappat helt.
   Skönt när man har fixat hemma. 🙂
   Jag gick till söder idag. Ville köpa en mindre kamera. Men de hade inte i den färgen ( krom) som jag villa ha, jag är så trött på alla svarta kameror.
   Så jag gick sen hem. Och fotat staden. 15 tusen steg blev det.
   Ganska få om du frågar mig. Trodde att det skulle bli mer. Och ändå har jag gått lite runt också. Märkligt. Man tror alltid att saker ligger längre bort än vad de gör.
   Kram!

   Gilla

 2. En massa härliga gamla saker! Om man inte störs av att ha saker man inte använder hemma, så fyller sådant här sin plats som prydnader, vissa grejer kan kanske användas på nytt sätt? En cykel i trädgården med korgar framtill och baktill kan blomma upp riktigt fint!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.