hisshus…

hisschakt...foto: AntoniaB © 2015Ja, vad kan detta vara för nåt. Det är vår hisschakt. Här åker vår hiss upp och ner. Den är liten men personligt. Jag känner mig alltid välkommen in. Aldrig instängd heller. Men den är inget vidare när man flyttar. Inte mycket man kan ta ned med den.
Och den har aldrig varit trasig heller. Känns skönt. En gammal trotjänare.

Annonser

23 thoughts on “hisshus…

 1. Snyggt foto – men ack vilken läskig hiss… näe, jag kan nog inte flytta in i en lägenhet i stan vid närmare eftertanke 🙂 Ogillar fönsterputs och att åka hiss, det går liksom åt skogen direkt – ha ha

  • Känns som om jag nu skrämt dig ordentligt. ( hissen ser inte så skrämmande ut i verkligheten, men då ser den inte vidare ut på bild) men den är liten.

   • Ha ha… ingen fara faktiskt. jag skojar mest men du har lyckats pricka in två saker jag inte gillar – fönstertvätt och små hissar 🙂

 2. Gamla hissar är gamla trotjänare, de tar dig upp eller ner med ett ryck! Men en IKEA Ektorps 3-sitssoffa är den inte anpassad efter, det visar ju också hur våra möbler och krav är idag jämfört med förr! Aldrig nånsin i historien har vi lagt ner så mycket tid och pengar på möbler och inredning som idag:). Då tänker jag på folkhemmet (tror jag)!

  • Det gör du inte. Du är mästare på att hitta saker på nära håll. Vi andra vandrar runt kilometrar för nåt fint. Ja, för det mesta.

   • Tack för det, Antonia. Det är kanske så att det har varit nödvändigt för mig som har varit sjuk så länge. Dagarna då jag till nöds kan ta mig runt huset är många. Men även jag missar en hel del som jag ser varje dag, som muttrarna på mitt altanräcke som sedan kom i tryck. Men har man börjat tänka på det så tittar man kanske efter motiven närmare, som du nu med hissen.

    • Ja, hissen, ja… som jag går förbi varje dag men aldrig tänkt tanken att fota den. Man bör inte förakta sin absolut närhet. Vi lever bland konst men vi måste kunna se dem.
     Hoppas att du mår bättre nu när värmen börjar komma fram mer och mer.

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s