glad påsk till er alla!…


Årets körsbärsblommor kämpar tappert. Men här är några bilder ändå till påskens ära.

körsbärsblommor...foto: AntoniaB 2015 körsbärsblommor...foto: AntoniaB 2015 körsbärsblommor...foto: AntoniaB 2015 körsbärsblommor...foto: AntoniaB 2015 körsbärsblommor...foto: AntoniaB 2015Glad Påsk!
Happy Easter!
Frohe Ostern!
🐻 🐻 🐻

Annons

22 tankar om “glad påsk till er alla!…

  1. Vilka underbara blommor! Älskar körsbärssaft. Dricker det jämn för har massor med bär i frysen. Man kan riktigt se på bären att dom är nyttiga för blodkärlen. Plus att det finns en kärna i bären som innehåller amygdalin. Bra! Gillar mandelmassa också. Äter det med behag och tänker att det är nyttigt även där. Mandel innehåller B 17 vilket är bra mot cancer. Mandel, aprikos, körsbär, häggbär ingår i samma grupp.

    Gilla

    • Körsbärssaft är så gott! Brukar köpa den lite då och då, men ett halv liter kosta 50 kr, så det är inget jag köper varje dag. Men gott. Utan något som helst tillsatser.
      Jag gillar också mandelmassa. Jag brukar lägga den alltid i min kanelbulle. Lite svårhanterlig kan jag tycka, men nästa gång ska jag försöker späda ut den med lite grädde. Kanske blir det lättare att fördela den snyggt.

      Gilla

      • Man kan ta lite bröd från mitten och blanda med mandelmassa och sen ta lite mjölk. Det blir mjukt och fint och följsamt. Så gör jag när jag gör semlor! Men det var länge sedan. Har tröttnat på allt. Känner mig också håglös. Fy så tråkigt! Men var ute en sväng nu och såg fåglar som bråkade och jagade varandra. De kvittrade. Då blev jag glad. Håller på att vakna till tror jag. Det är verkligen på tiden i så fall!

        Gilla

      • Det är berömvärt.
        Jag bugar mig för dessa vackra blommor.
        Själv var jag och tvättade av bilen, vinterdäck & körde en motortvätt klockan 06:00 idag. Handlat + städat lite hemma. Nu är jag däckad pga förkylningen.
        Det blir ingen skön påskhelg. 😦
        Blir lite trött. Jag är ledig i 4:a dagar … men förkylningen sätter stopp för aktivitet med kameran.
        Jag får se fram mot Juli, då jag slutar mitt kontrakt.
        Tjoho!

        Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.