trött…


Idag är jag trött. Inte i kroppen, där känner jag pigg, men i själen eller någonstans där inne.
Trött på att man inte ens får en chans att upptäcka första aprilskämtet, för tidningarna och även radio avslöjar det redan kl 6 på morgonen vilka ankor dolde sig i vassen. Kul.

Jag är också trött på att jag får så lite uppmärksamhet i mitt kommentatorsfält. Jag vet att man säger att man ska kommentera själv hos andra…  Och ja, jag gör det, och jag gör det för att jag tycker är kul att göra det. Och jag är duktig också på att gilla andras alster. Inte för att jag måste utan för att jag uppriktigt gillar dem. Faller den inte i smaken hoppar jag över den för dagen.

Jag är också trött på all gnäll på skolan båda från elever och från vuxna, medan nivån är under botten. Se det som ett arbete. Och uppför er därefter.

Trött på tiggare, som nu börjar ofreda en när man väntar på grönt vid övergångsställen.

Och till sist men inte minst är jag trött på mig själv. Väldigt trött. VÄLDIGT!

Annons

22 tankar om “trött…

 1. Tecken på intelligens när man tröttnar på allt. En del är glada jämt. Kände en sån. Frågade: Men tröttnar du aldrig på dig själv? Och fick svaret: Nä! Nähä! Korkskalle tänkte jag då! 🙂

  Gilla

 2. Viktiga tankar. Visst kan man känna sig trött på sig själv ibland men det måste gå över fort! Vårtrötthet är ju inte ovanligt. Vissa dagar är ju bara sådana för oss flesta. Men Karin Boye skrev ” Vägen blir till när vi går den” och nu går vi våren tillmötes 🙂

  Gilla

 3. Det är helt klart jobbigt att vara människa.
  Ingen berättade för mig när jag var liten, att jag idag skulle vara genomförkyld. Dessutom pajade halvljuset på ena strålkastaren på bilen i morse. 😦
  Men någon bjöd på påskgodis på jobbet idag. 🙂

  Gilla

  • Näää… Ingen bjöd mig, jag fick bjuda. Suck!
   Men du vinner. Förkylning är inte kul när helg nalkas, men jag som egen företagare föredrar att bli sjuk till helg hellre, än arbetsdag.
   Krya på dig!

   Gilla

   • Tack.
    Jag kommer att krypa direkt i säng efter jobbet idag. Sedan är jag ledig i fyra dagar. Det är ju då själva fan, att man ska bli sjuk. Hade tänkt ut och ta nya bilder. Får se hur det blir med det …

    Gilla

 4. Tyvärr är det ont om bilder just nu, idag blev det långfika med en vän. Men när vädret blir bättre, framför allt varmare, så hänger jag kameran runt halsen jag också, om det är lilla objektivet på. Är det 200 mm varianten blir det runt axeln annars blir det gamnacke:).

  Gilla

 5. Våren i år verkar aldrig komma… tror det är detta som även gör att jag är tröttare än nånsin, brukar vara pigg, men som sagt, mörkret, det trista vädret och kylan gör att man inte är på topp.

  Vet att du inte bryr dig mycket om vädret, men det påverkar iaf mig 🙂

  Skönt att veta att det kommer att bli bättre!

  Ska försöka komma loss och ge mig själv lyxen av lite egentid också och inte bara jobba jämt..

  Gilla

 6. Om du var trött i benen så förstår jag med alla dina rundpromenader med kameran hängande runt halsen. Men det var ju inte problemet, utan trött i själen och på dig själv mm. Kanske det har lite med vädret, fortfarande kallt och lite mulet och vintern har varit lång. När det börjar komma varma vindar och solen skiner, då blir du nog betydligt gladare, positivare och piggare:). Och när det är bra väder mår man också bättre inombords!

  Och med denna kommentar så har du fått ytterligare en besökare i din statistik, bra va?

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.