kavalkad…


människor...foto: AntoniaB © 2015 människor...foto: AntoniaB © 2015 människor...foto: AntoniaB © 2015 människor...foto: AntoniaB © 2015

27 tankar om “kavalkad…

  1. Jag håller med ”Jag”. Smidesarbetet är verkligen ögoninfallande. Bilderna har lite HDR över sig. Jag gillar som alltid dina Streetfoton.
    Den färggranna damen med halm eller stråhatt, på första bilden är härlig.
    Killens min och blick på sista bilden är inte alls tokig. Det känns som du mött honom tidigare. Han tycks tänka … ” Där är hon igen med kameran. Hur många varv ska hon gå här?” 😉
    Önskar dig en fin helg.

    Gilla

        • Japp, lite till kommer väl, då jag har inte visat speciellt mycket när jag kom tillbaka från BP, blev andra bilder som trängde på pga aktualitet.
          Men nu är jag inte så pigg på att springa runt med kameran.

          Gilla

            • Japp, och förutom åldrandet så är jag frisk. Alla prover var på rätt sidan av eländet.
              Jag fixade glasögonen också, köpte i december en progressiv glasögon men kändes inte alls bra, så jag gick tillbaka och de lägger i nya glas. Kostnadsfritt. De undersökte också ögonen en gång till, trots att receptet var ju inte från dem. Inte heller för det behövde jag betala. Uppskattade enormt mycket , och köpte då en Ray Ban solglasögon. Det har jag funderat på sen jag glömde min älskade Ray Ban på Ikea. Känner mig klar för sol.
              Sen hade jag en snack med 3 också. Varför jag plötsligt fick 400 kr högre räkning. De förklarade, men jag är inte säker att jag har förstått det rätt.
              Men för att sammanfatta, flöt ju dagen jätte fint.

              Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.