selfien…


Jag har aldrig gjort detta. En massa bild om mig själv. Kliver ut ur skuggan. Kan dröja flera år innan jag gör om det. Kan också hända att jag tar bort bilderna om nån vecka. Varsågod säg hej till Antonia!

Jag vet inte heller varför jag gör detta. Kanske just för att jag känner ett sånt stort obehag över att vara på bild.

me...foto:AntoniaB © 2015 me...foto:AntoniaB © 2015 me...foto:AntoniaB © 2015 me...foto:AntoniaB © 2015 me...foto:AntoniaB © 2015 me...foto:AntoniaB © 2015 me...foto:AntoniaB © 2015 Nog om mig nu. Imorgon blir det en helt vanlig bild från mig.

33 tankar om “selfien…

  • It was not an easy decision. But as it is, some like to be photographed while others do not. I belong to the latter.

   Today’s kids do it all the time and every day.

   The hat is made by me. I usually make hats every now and then. But now it was a while ago.

   Gillad av 1 person

 1. Men va fina bilder! Och så bra att du vågade! Jag har också frågat mig, varför skämmas för sig själv? Varför är vi så oerhört självkritiska?
  Så roligt också att äntligen få se hur du ser ut, att få ett ansikte. Har ju följt dig ett tag.
  Kramar!

  Gilla

 2. Men… nog tycker jag att jag har sett dig förut. Har du haft nån bild på din andra blogg? Snygga bilder med sparsam färg och de blå ögonen som lyser som akvamariner. I den näst nedersta bilden har du stjärnor i ögonen – häftigt! Och den nedersta skulle sälja vilken skiva som helst. Men dina ögon är ledsna.

  Gilla

  • Du är observant. Jag har ju en bild på min hemsida. Och även den som kommer upp vid kommentaren den lilla är ju jag. Den är taget förra året.
   Det där med ögonen kan ju stämma. Att den är ledsen. Men de har ju alltid varit såna. Jag är ju inte nån muntergök precis.
   Sen tycker jag att folk tycker oftast att jag är arg, fat det är jag inte alls.
   Men jag blir stoppad ganska så ofta på gatan och folk vill ha hjälp med att hitta, så jag är nog ändå inte så skräckinjagande. 🙂

   Gilla

   • En gång i tiden blev jag kallad ”flickan med de ledsna ögonen”. Så jag ser sånt hos andra. Men jag förstår att man frågar dig om vägen, det är dina ärliga blå ögon.

    Gilla

    • Kanske så. Jag blev tillfrågade senast igår. Var ett visst hotell låg. Det var ganska kul för han och hans familj stod precis framför det och så en träd. Så det kan inte vara lätt alla gånger att se det man ska se.

     Gilla

 3. Guten Tag kam auf deiner Seite hier und muß schon sagen es sind wundervolle Fotos von dir einfach super fotografiert es wäre sehr schade sie zu löschen einen super Dienstag wünscht dir Klaus mit ganz vielen lieben Grüßen aus Köln

  Gilla

  • Nämen guuuuuuud1 GRATTIS!
   Det var verkligen bra nyheter. Det bästa.
   Hoppas att du ska trivas och det varar länge.
   Du får berätta sen vad det är för jobb. Ja, om du vill alltså. Grattis en gång till!!!!! 🙂

   Gilla

   • Tack tack.
    Jag har just nu kontrakt på 6 månader. Det kan förlängas om dom är nöjda med mig. Jag kommer att jobba på ett stort lager 3 mil från Örebro. Kunder till detta företag är bl.a. Volvo, Kopparbergs bryggeri och tullen i Sverige.

    Gilla

    • Det låter bra. Hoppas att du får förlängning. Det verkar vara stadiga kunder, men man vet ju aldrig hur konjunkturen går. Men det går väl framåt.
     Då blir kanske lite mindre tid för foto och sånt, men vi är prenumeranter så vi missar ändå inget. 🙂

     Gilla

 4. Spännande att se fotografen bakom alla fina bilder! Selfies ligger i tiden på gott och ont. Jag har alltid lagt upp bilder på nätet av mig själv långt innan nån kom på begreppet. 🙂
  Apropå självporträtt minns jag inte om jag nämnde att vårt barnbarn (3) tog bilder av oss vuxna med mammas kamera nu under julhelgen. Det blev jätteroligt!.

  Gilla

  • Jag tyckte att jag måste väl dyka upp till slut men det var inte lätt beslut, ( som om egentligen skulle bry sig). men jag tror inte att det blir en vana.
   ….
   Skulle nog vilja se bilden barnbarn har gjort. Kanske startar du nästa trenden med den.

   Gillad av 1 person

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.