tack, snön….


I lördags var jag i stan och för vissa saker var ju tvunget att inhandla. Naturligtvis kan man inte dra ner gardinen för ögat, så man ser massor med saker man vill ha. En dator, en laser skrivare ( kostade 669 kr den svartvita och med färg 990 kr!!!!! att köpa patron till skrivaren  kostar 500 kr styck. 4 stycken färg ska in i färgskrivare. Det är fan billigare att köpa en ny skrivare när färgen tar slut än att köpa patroner.)

Men när man inte har bil måste saker planeras noggrant. Så jag skulle dit på söndag och handla. Nu blev det inte så. Att släpa på saker i snömodden är inte min melodi, så jag sparade en hel del pengar. Tack Egon!
snö...foto: Antoniab © 2015snö...foto: Antoniab © 2015snö...foto: Antoniab © 2015snö...foto: Antoniab © 2015snö...foto: Antoniab © 2015

Annons

10 tankar om “tack, snön….

 1. Så vackra vinterbilder! Sådant ljus!
  … och ja, angående skrivaren och slit & släng mentaliteten… det är ju inte klokt att det ska vara billigare att köpa nytt än att fortsätta använda det ”gamla” som inte är gammalt…

  Gilla

 2. Där sparade snön pengar åt dig! Tvåan och fyran är jag lite extra förtjust i den här gången av dina snökonstverk. Gillar den diagonala snöyran som liknar penseldrag. Och fyrans ljuspunkter i nederkant – toppen!

  Gilla

  • Jag har fortfarande bläckskrivare, men funderar på att byta. Men sen är frågan också ska jag ha bara svart vitt, eller färg eller en med matarfunktion.
   Jag hatar ta beslut.

   Och nu snöar det också. 😦

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.