rea…rea…rea!


Personligen går jag inte igång på reor. Delvist är ju det året om, delvist känns det som som om man ändå blir lurad. Och det kan ju stämma då det kommer ständigt artiklar om hur butiker höjer priset innan större reor för att sen sänka priset, men i verkligheten så är priset ändå högre än  den ordinarie priset var innan höjningen. Förstår ni det????Fulspel.

Nu är julen över och snart även året är till enda. Om några dagar skriver vi 2015. Kanske borde jag rita upp storslagna planer för det kommande året ( skulle säkert låta flott här på bloggen)  men det har jag aldrig gjort.

 • Jag ska jobba hårt för att få flera kunder och det är ju grunden till allt.
 • jag ska dra ner på min konsumtion.
 • jag ska inte skicka in mina foton på tävlingar
 • Jag ska kanske öppna en blogg till där varken bilder eller trevliga saker kommer avhandlas. Få se om jag meddelar adressen dit, men det är ganska så osäkert.

Så det blev en liten lista ändå. Man ska aldrig lita på nån är kontentan. Jag tog en selfie också på staplande ben där jag storhandlar:

foto: AntoniaB © 2014Porträttlik säger de som känner mig. 😉

 

Annons

20 tankar om “rea…rea…rea!

 1. Den här bilden var så fin..rea nej jag bryr mig aldrig med rea jag köper saker året om som jag vill ha eller behöver oavsett pris..Lycka till med din nya blogg vare sig du ger ut adressen eller ej själv har jag tre stycken redan räcker bra,, Kram på dig // Nicki

  Gillad av 1 person

  • Jag har inte registrerat min blogg än. Sånt är aldrig lätt för en våg. Väljer mellan Blogg.se och wordpress. Jag kanske ska testa rent av blogg.se, där har jag aldrig haft blogg, kan ju alltid flytta till wordpress sen.
   Det blir en textbaserad blogg, så de flesta från mina följare kommer inte följa, det vet jag redan.
   Och sen alltid samma vånda över att ge ett bra namn till bloggen. Jag är inte alls bra på att döpa men jag ser så många fantasifulla namn på bloggar.
   Hoppas att jag kommer på nåt till första januari.
   Trevlig kväll till dig också!
   Kram!

   Gillad av 1 person

   • Texter kan ju handla om så mycket… Är det dina egna texter, dikter, noveller etc?

    Jag har registrerat min på wordpress, men problemet för mig blir att man då har samma gravatar och jag vill inte blanda ihop mina på något sätt.

    Lycka till med namnet! (latin är alltid gångbart)
    Kram

    Gilla

    • Tack för tipset. Latin läste jag i skolan, …nåja, jag har hela året på mig att hitta på nåt. Det blir varken dikter, noveller eller egna texter. Det blir bara min verklighet som ska skrivas om. Åtminstone som jag upplever det. Antagligen tråkig för andra men jag måste få ur mig när det väl händer. Med andra ord ingen märkvärdigt alls.

     Gilla

 2. Vilken rolig selfie, Antonia! Jag går heller inte på reor, men handlar man något så här års är det ofta halva priset. Och ja, visst finns det fula knep.

  Gilla

 3. Tiden för fiffel och båg. Det gäller att lura så många konsumenter, man bara kan. Ur gömmorna tar man fram, gamla utgående modeller, som man aldrig annars kunnat sälja.
  Själv är jag inte heller någon som handlar på rea. Vad skulle det i så fall vara? Jag har så jag klarar mig.
  Snygg selfie … ser ut som Bambi på hal is. 🙂

  Gilla

  • Jasså….känner du inte igen mig???
   Hmm…kanske kan bero på att du har varit borta från Svedala alldeles för länge 😉

   I den nya bloggen blir inga eller väldigt få foto så mycket kan jag avslöja!
   Kram

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.