kolla….


streetfoto...foto: AntoniaB © 2014Tyvärr blev inte bilden skarp, men jag gillar hur paret i bakgrunden kollar tillbaka på den lilla knotten i rött.

Annons

15 tankar om “kolla….

 1. Oj min första reaktion var att det är en cykelbana och som vi numera vet så är cyklister i Stockholm livsfarliga.. den gamla tanten inser kanske inte faran så paret som kollar borde kanske sagt till att du går på cykelbanan för själva så gör dom ju inte det.. bara hoppas på att det gick bra,,
  Bra bild kram Nicki

  Gilla

  • Det gick ju bra.
   Och man får väl hoppas på att cyklisterna är inte har blivit total rabiata.
   Jag reagerade inte alls när jag gick där, men jag var upptagen med att ta bilder.
   Kram!

   Gilla

 2. haha. Jag kollade och tänkte, ja men varför inte, det kanske är Gudrun Schyman som fått en knodd, men är hon inte lite gammal.. Men ja nej, det var nog knodden de tittade på ja och inte var det Gudrun Schyman heller..

  Gilla

 3. Håller med om att det är en fin bildkomposition med paret som kollar.Kunde ha varit jag och barnbarnet men jag är överdrivet försiktig när jag går med henne i Stockholm så hon får inte gå så där fritt på cykelbanan.

  Gilla

 4. Söt liten krabat som är ute på vingliga ben. Det som oroar mig är att farmor/mormor inte har koll på läget. Båda lever lite farligt. De går på cykelbanan, där även en del mopeder får köra.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.