borttappad...foto: AntoniaB 2014 borttappad...foto: AntoniaB 2014 borttappad...foto: AntoniaB 2014

8 tankar om “

 1. Vantar och sockor kan jag förstå, barn är väldigt snabba när de inte vill ha dessa plagg på sig. Men byxor och tröja? Fast det verkar som om någon har dumpat skräp där så det kanske är uppgrävt ur kassarna.

  Gilla

 2. Varje plagg har nog sin egen historia. Att vuxna lägger bort saker är mer märkligt än att barn tappar nåt. Fast jag är rätt så bra på att slarva bort kläder också. Enda förklaringen till alla singelvantar och handskar som jag hittar i lådorna.

  Gilla

 3. Med tanke på befolkningsmängd, är det nog inte så märkligt ändå. Kikade du in bakom pelaren där kläderna hänger? Kanske det var någon som hängt upp dom på tork och stod naken i väntan på torra kläder. 🙂

  Gilla

  • Bakom pelaren fanns det bara mer skräp. Jag fick veta det nu att det är romer som bosatta sig där. Det är centralstationen precis där Arlanatåget står bakom gallret. Fick nu höra att flera vill inte längre gå där på kvällen för de verkar ha satt sovläger där.
   Politiker vill eller får inte förstå att genom den hållning de har kommer detta öka lavinartad. Jag skulle gissa att det dubblas tiill antalet varje år.
   Vasastan är tätaste, då Sven-Harrys (konstnär) öppnade sopkök vid vasaparken. Idag kan man i nte röra sig ett steg längre utan att du går förbi dem. Oavsett väder rller klockslag. Alla jag pratar med tycker att det är jobbigt. Och då har jag många kunder att prata med. Men när media som pratar med folket då är det vi måste hjälpa, vi måste ge boende till dem. Och jobb och bildning.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.