väderrapport…


När regnet kommer så är det numera ös som gäller. Mycket på kort tid. För mig som bor högt gör inte så mycket för de som har en sluttning blir ju sämre. och inte att glömma alla T-banor med sina nedgångar och ingångar samt gallerior. Fortsätter så det här så gäller att bygga uppförsbackar innanför ingångarna så att vattnet inte ska kunna ställa till varje gång det öser.

Det som egentligen retar mig att så fort det regnar så låter i medierna som om det har regnat och var taskig väder typ i veckor fast det är bara kanske en dag. Jag kommer aldrig förstå detta energikrävande totala uppmärksamhet om vädret. Den är som den är. acceptera det bara. det blir varken bättre eller sämre för att ni ständigt ska överdriva och babbla om det. Är det så jobbigt med växlingarna så flytta till nån ökenland och njut av värmen där.

Himlen var bitvis spektakulär:

ösregn...foto :AntoniaB © 2014

(Klicka på den första så får du större bilder)
Annons

13 tankar om “väderrapport…

 1. Fina bilder, gillar stövelbilderna speciellt, färgerna på stövlarna, löven, vatten. Saknar bara en sak.. Det är en bild på dig när du fotar allt detta😊

  Gilla

 2. Ja, det är ett jävla tjat om vädret! Överallt! I reklamkanalerna presenteras vädret av olika företag! Måste vara lönsamt för alla tittar på vädret. Skiter i vädersnacket! Det blir som det blir! 🙂

  Gilla

 3. Härliga plaskiga regnfoton. Visst är vi vädertokiga i det här landet men det blir nog svårt att ändra på. Vi är uppfödda med detta. Vi är nog i världstopp där. Bara Storbrittanien kan tävla med oss tror jag.

  Gilla

  • Jag klagade också förr, men kom jag på att vädret inte ändrar sig bara för att jag inte gillar den. Kom fram till att det är slöseri med min energi att bli sur och arg.
   Jag har kanske jobbigare än andra för jag träffar mycket folk dagligen som ska ständigt klaga på väder, och det är verkligen jobbigt att ta upp ämnet igen var femtonde minut på nytt. Ark…..

   Gilla

  • Yes I do. 🙂 I am one of the few who like the rain. I am of those who are reluctant to complain about the weather. it is really a waste of energy for something you can not do anything about anyway. 🙂

   Gilla

 4. Det här var den häftigaste väderrapport jag sett, i hela mitt liv. Du borde vara meteorolog på tv. Bilderna är bara så talande. Hon som tar skydd under träden, vid bergkanten, är min favorit.
  Din slutkläm i sista meningen, ”Är det så jobbig …” osv. Den är grymt träffande. Jag skrattar vilt åt dina ord. 🙂
  Helt underbar väderrapport!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.