dimman härom dan…


Dimma är min favorit fenomen. Och nu hade vi det nästan dagligen. Toppen! Dock var det mesta borta när jag vaknade. Men när jag skulle handla i fredags, så dimman var ju kvar på slutet av min gata. Som du kan se på förta bilden så husen är helt skarpa på högersidan men bara 10 meter ifrån det sista huset var det fulldimma.
Så istället för att handla gick jag runt lite och jagade dimma. Inga bilder i naturen direkt, Karolinska sjukhuset är inte det snyggaste heller som byggs, men i dimma ser tom det mystiskt ut.

 

dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014 dimma...foto: AntoniaB © 2014

Annons

19 tankar om “dimman härom dan…

 1. Är det råkallt i Stockholm? I morse var det minusgrader här. Mina blommor frös. Inte kul. Men det var frost i förrgår natt också så jag borde ha tänkt efter före. Tyvärr. Men det ska visst bli varmare till helgen. Hoppas det för jag ska ju plocka lingon. Frosten kom för fort. Inte kul.

  Gilla

  • Det är kanske lite rått väder, men jag är inte så känslig. Men växterna är nog det.
   Men det blir fint snart igen. Det är nästan alltid sol runt den 27 september. Det blir så även i år.
   Jag får ha handskar på mig och en sjal runt halsen. Jag går i en tjock tröja fortfarande. Känner inte att det är dags att ta fram vinterskruden. 🙂

   Gilla

 2. Jättefina bilder på dimma snyggt jagat 🙂 och karolinska jag tycker det är fulare än fult det gamla är snyggare antar att dom river det sen vet inte om det är kulturmärkt eller ej.. Har legat där några gånger av olika orsaker när jag bodde i Jakobsberg.. Kram Nicki

  Gilla

   • Håller med dig helt och hållet jag gruvar mig verkligen för hur dom kommer att ställa till det på slussen det är ju en av stockholms vackraste vyer idag.. Höghus stora ramper där vi ska umgås som det heter..
    Det enda bra med regeringsskiftet är att nu ska dom helt plötsligt inte riva Kolingsborg.. Rivningen skulle ju ha påbörjats nu i höst..

    Gilla

 3. Magiska foton i dimman! Det är fint med dimma om man inte är ute och kör bil och knappt ser mer än en liten bit av vägen framför sig. En variant på foton i dimman upptäckte jag när jag fotade i ett växthus på Botan i Lund. Linsen blev immig och det blev väldigt lustiga effekter.

  Gilla

 4. Visst är det härligt med dimma.
  Inte behöver man gå och handla, när man kan jaga dimmiga bilder. 🙂 Favoriten är helt klart den näst sista bilden. Bilden på betalstationen är också läcker. Här varade den dimmiga perioden i en vecka, och är nu förbi.
  Härligt dimmig serie.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.