fest på trottoaren…


pizzerian...foto: AntoniaB © 2014Fest på Doris. Doris är en pizzeria på St:Eriksgatan. Den är populär, men jag har aldrig ätit där, eller fktiskt en gång. En kompis frågade mig om vi ska äta en pizza. Men jag ville inte äta en hel pizza så jag frågade henne om vi kunde dela. Nej…hon ville ha sin pizza i fred. Då tackade jag nej till pizza, för jag tycker att rent allmänt är en pizza är för stor för mig.

Då kom hon med förslaget att jag kunde äta en barnpizza. Lät ju bra. Så vi gick till Doris. Jag beställde en barnpizza hon beställde en vanlig pizza.
När de kom ut med pizzan, höll på att ramla ner från solen. Min så kallade pizza var lika stor som bvilken pizza som helst på andra pizzerior (vilket jag tycker är redan  alldeles för stora) Och hennes normala pizza var ju gigantisk stor. En familjepizza skulle jag kallade för. Helt klart är Doris för människor som inte tänker på vågen. Jag tyckte att det var inte normalt, men min kompis ( med sin rondör) tyckte att pizzan var inte alls för  stor.
Vi hade sen en diskussion om vad en normalpizza skulle vara, men jag är inte alls säker å att jag lyckades övertyga henne.

Killen har avvikit från pizzerian, han verkade alldeles för dizy av all mat dockille...foto: AntoniaB © 2014 kille...foto: AntoniaB © 2014 kille...foto: AntoniaB © 2014k!. 😉

8 tankar om “fest på trottoaren…

 1. Äter heller aldrig en hel pizza. De för stora. Spar ena halvan till dagen efter. Äter inte jag upp den så gör hönsen det. Inga problem! Men dom flesta äter en hel pizza. Brukar tänka: Stackars deras magar! 😛

  Gilla

 2. Jag orkar aldrig äta mer än en halv pizza, men köper jag hem den gör det ju inget för då äter jag den andra halvan följande dag. Från vissa krogar hos oss vår man så kallad doggy-bag, alltså man kan ta överbliven mat med sig hem i kartong.

  Gilla

 3. Håller med dig om att en vanlig (va nu det är) pizza är på tok för stor. För egentligen är det bara en stor brödbit, med lite grejs på.
  Kanske började pizzan jäsa i magen på killen som gick ifrån pizzerian. Hehe! Bilderna på honom är coola.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.