halvmarathon Stockholm…


Jag ser att folk vill ha bilder från halvmaran så jag lägger in några så att ingen ska behöva bli besviken. Någonstans beundrar jag dem,men själv ser det mest som självplågeri. De springer framför min fönster så det var ju extra bekvämt att ta bilder. Blir du lätt snurrig i huvudet ska du kanske inte titta på den här bildserien. På den första bilden ser man den eventuella vinnaren. Men jag själv kollade aldrig vem som vann. Men någon gjorde det det är jag säker på. 🙂 Mer kan du läsa på DN.

halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014 halvmaraton...foto: AntoniaB © 2014

13 tankar om “halvmarathon Stockholm…

 1. Häftigt och jag kan bara hålla med alla typer av marathon och liknande sporter är självplågeri tycker jag även skidtävlingar där folk slänger sig ner på mage när dom gått i mål och ligger och flämtar som döende fiskar på torra land..Men titta på ja det är kul 🙂 Fin bildserie.. Kram Nicki

  Gilla

 2. Man kanske skulle ta sig en bensträckare och lufta låren. 🙂
  Perfekt för dig att bara öppna fönstret och klick, klick.
  Min favorit är bild 3 … bara sååå häftig … han som springer (i helsvart) och kollar klockan … till vänster om honom, killen i vit t-shirt. Han blickar uppåt … ber en stilla bön på trötta ben, om en bättre placering. Pust!!!
  Bilder med svett, värk och tårar.
  Härlig stilstudie på värkande muskler.

  Gilla

 3. Oj där snurrade det ordentligt.Fartfyllda bilder.
  Numera är jag bara åskådare men jag tillhör dom som sprungit den hel del sådana lopp. Inte som elitidrottare möjligen ”elitmotionär” om det finns nåt sånt uttryck.
  Det ser så lätt och fint ut på den översta bilden. Man får känslan av att dom knappt nuddar marken.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.